Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Φιλί… ζωής από Μιλιάζες για ΟΦΗ! “Μαχαιριά” για Εργοτέλη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με γκολ πέναλτι του Μιλιάζες στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος της Superleague και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, διατηρώντας τους “κιτρινόμαυρους” στην προτελευταία θέση

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Το κρητικό ντέρμπι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, αλλά η εξέλιξη του δεν ήταν ανάλογη. Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Εργοτέλης όμως να μην έχει αμυντικό ρόλο. Πέρα από το καλό σουτ του Αρτόλα (14′), η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, με τις δυο ομάδες να προσέχουν την άμυνα τους και να μην μπορούν να οργανώσουν κάποια καλή επιθετική προσπάθεια.

Το παιχνίδι έφτασε στο ημίχρονο του χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, έχοντας για μοναδικές αξιόλογες στιγμές το σουτ του Νόσκοβιτς μέσα από την περιοχή του ΟΦΗ (40′) και το πλασέ του Μερεμπασβίλι, που απέκρουσε ο Τσέρνι (45+1).

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο ματς χωρίς τον Τζενάρο Γκατούζο, που αποβλήθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε στο βοηθό διαιτητή, αλλά δίνοντας όρκο νίκης. Η εικόνα τους ήταν βελτιωμένη, αφού κατάφεραν να κερδίσουν μέτρα προς την εστία του Τσέρνι και να πιέσουν για το γκολ (πέρασε και ο Πετρόπουλος στο 57′).

Το παιχνίδι παρέμεινε χωρίς πολλές φάσεις, ο Γκατούζο ρίσκαρε βάζοντας τον Κουτσιανικούλη στη θέση του Μονιάκη (77′), αλλά ούτε αυτό βοήθησε στο να έρθει το 1-0. Άξιο αναφοράς, πως ο Μπογκντάνοφ του Εργοτέλη βρέθηκε στο 89′ στο έδαφος, μετά από αντικείμενο που δέχθηκε από την εξέδρα όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ.

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90+4′ με τον Τσέρνι να κάνει σωτήρια επέμβαση στην κεφαλιά του Τζορτζ, αλλά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μιλιάζες (90+7′).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε