Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Formula 1: Ακυρώνεται το Grand Prix της Τουρκίας

Formula 1: Ακυρώνεται το Grand Prix της Τουρκίας
ΑΠΕ

Η Formula 1 θα επισκεπτόταν και φέτος την πίστα της Κωνσταντινούπολης (αντικατέστησε τον αγώνα στο Μοντρεάλ) αλλά τα ΜΜΕ στην Τουρκία αναφέρουν πλέον ότι το συγκεκριμένο Grand Prix ακυρώθηκε.

«Χτύπημα» δέχθηκε το πρωτάθλημα της Formula 1, αφού –όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Τουρκία- ακυρώθηκε το Grand Prix της Κωνσταντινούπολης που ήταν προγραμματισμένο να γίνει 11-13 Ιουνίου.

Η Formula 1 δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα τις ειδήσεις. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η εξέλιξη αυτή προκύπτει, μετά τα μέτρα που έλαβε η αγγλική κυβέρνηση, βάζοντας την Τουρκία στη λίστα με τις «κόκκινες χώρες», λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού, απαιτώντας 10 ημέρες καραντίνας για τους επιστρέφοντες επισκέπτες.

Περίπου πριν από ένα μήνα, ο αγώνας την Τουρκίας είχε ανακοινωθεί από τη Formula 1 για να αντικαταστήσει το Καναδικό Grand Prix στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ» (λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών για τον COVID-19).

Θυμίζουμε ότι, για τον ίδιο λόγο, είναι… σχεδόν σίγουρο πως η UEFA θα πάρει τον τελικό του Champions League (Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι) από την Κωνσταντινούπολη και θα τον μεταφέρει σε άλλο μέρος.

Μένει πλέον να δούμε εάν η συγκεκριμένη είδηση επαληθευθεί, αλλά και το που θα… μετακινηθεί ο συγκεκριμένους αγώνας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις