Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Formula 1: Ο Έκλεστοουν δεν πιστεύει πως ο Χάμιλτον θα τρέξει το 2022

Formula 1: Ο Έκλεστοουν δεν πιστεύει πως ο Χάμιλτον θα τρέξει το 2022
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1, Μπέρνι Εκλεστόουν εξέφρασε σε συνέντευξή του, την άποψη πως ο Λιούις Χάμιλτον δεν πρόκειται να επιστρέψει για το νέο πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε αρνητικά τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι όπου κρίθηκε ο τίτλος. 

Την εκτίμηση πως δεν η επόμενη σεζόν της Formula 1 δεν θα έχει Λιούις Χάμιλτον έκανε ο Μπέρνι Έκλεστοουν μιλώντας στην Blick.

«Πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του (Άντονι Χάμιλτον) και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του, οπότε μιλήσαμε μόνο για επαγγελματικά. Δε γνωρίζω τι θα κάνει, αλλά δεν νομίζω ότι ο Λούις θα επιστρέψει. Η απογοήτευσή του είναι μεγάλη και μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό», είπε αρχικά και προσέθεσε «Ο Λιούις θα μπορούσε να λείψει μόνο το 2022. Ποιος ξέρει πως θα είναι τα μονοθέσια. Παράλληλα, ο Τζορτ Ράσελ είναι ένα φιλόδοξος οδηγός, ο οποίος δεν με έχει πείσει ιδιαίτερα όπως συμβαίνει με άλλους ειδικούς. Επιπρόσθετα μην ξεχνάμε και τον Φερστάπεν. Ο Χάμιλτον έχει βρει έναν άξιο αντίπαλο μετά από πολλά χρόνια» 

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Άμπου Ντάμπι από τους αγωνοδίκες και τόνισε: «Για μένα όλα πήγαν λάθος στους τελευταίους γύρους. Ο Μάσι θα μπορούσε να είχε σώσει τον εαυτό του από τους μπελάδες εάν έβγαζε κόκκινη σημαία αμέσως μετά το ατύχημα του Λατίφι. Έτσι θα είχαμε μια τρομερή μάχη ανάμεσα στον Χάμιλτον και τον Φερστάπεν για τρεις γύρους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις