Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Formula 1: Τρομερός Χάμιλτον στη Βραζιλία πήρε τη νίκη και έμεινε στο «κόλπο» του τίτλου

Formula 1: Τρομερός Χάμιλτον στη Βραζιλία πήρε τη νίκη και έμεινε στο «κόλπο» του τίτλου
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λιούις Χάμιλτον είχε «ψυχή πρωταθλητή» στο Γκραν Πρι της Formula 1 στη Βραζιλία παίρνοντας μία σπουδαία νίκη και «φουντώνοντας» τη «μάχη» του τίτλου με τρεις αγώνες να μένουν για το φινάλε. Δεύτερος ο Μαξ Φερστάπεν, τρίτος ο Βάλτερι Μπότας.

Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στη Formula 1 φτάνει σε ένα συγκλονιστικό φινάλε αντάξιο με όσα μας έδωσε όλη τη χρονιά. Ο Λιούις Χάμιλτον, που άλλαξε κινητήρα, ξεκίνησε τελευταίος χθες (13/11) στο σπριντ και 10ος σήμερα στον αγώνα της Βραζιλίας, πήρα μία σπουδαία νίκη, προσπερνώντας τον Μαξ Φερστάπεν 11 γύρους πριν το φινάλε!

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μείωσε τη διαφορά από τον Ολλανδός πιλότο της Red Bull, που τερμάτισε δεύτερος, στους 14 πόντους με τρεις αγώνες να απομένουν από για το τέλος της σεζόν. Τρίτος ήταν ο poleman του του αγώνα, Βάλτερι Μπότας, ο οποίος με την εκκίνηση είδε τον Φερστάπεν να μπαίνει μπροστά του.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι, Σέρχιο Πέρες (Red Bull Racing), Σαρλ Λεκλέρκ (Ferrari), Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ (Ferrari), Πιερ Γκσλί (AlphaTauri Honda), Εστεμπάν Οκόν (Alpine), Φερνάντο Αλόνσο (Alpine), Λάντο Νόρις (McLaren).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις