Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Φορτούνης: Με τιμάει ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν φεύγω απ΄την Γερμανία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τους προσωπικούς του στόχους μίλησε ο Κώστας Φορτούνης.

«Δεν έχω ακούσει κάτι επίσημο και γνωρίζω μονάχα ό,τι γράφεται. Δίνω το καλύτερο για την ομάδα μου και δεν ασχολούμαι με σενάρια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και το ενδιαφέρον με τιμά. Από εκεί και πέρα θέλω να μείνω στην Γερμανία και να φτάσει η ομάδα μου στην απευθείας άνοδο. Είμαι καλά στη Γερμανία και θέλω να συνεχίσω στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην παρούσα φάση στην Ελλάδα» δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στον Arena.

Ο Φορτούνης έκανε το μεγάλο άλμα, αφήνοντας τον Αστέρα Τρίπολης και πηγαίνοντας στη γερμανική ομάδα την περίοδο 2011-12, βρίσκοντας την Καϊζερσλάουτερν στην Μπουντεσλίγκα κι έχοντας 28 συμμετοχές εκείνη την περίοδο, αν και η ομάδα του δεν απέφυγε τον υποβιβασμό.

«Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αυτό της Β’ κατηγορίας. Πάντα έχουμε 25.000 με 30.000 κόσμο όταν παίζουμε εντός έδρας, κάτι που είναι τρομερό. Όλη η περιοχή στηρίζει την ομάδα. Είναι μια μικρή πόλη, όμως, το ποδόσφαιρο είναι χαρά για όλους» δηλώνει ο Κώστας Φορτούνης, που δεν κρύβει το όνειρό του, να είναι στην τελική επιλογή του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι ένας μεγάλος στόχος και για μένα ο οποίος θα επιτευχθεί μόνο μέσα από πολύ δουλειά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε