Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Για το διπλό… πρόκρισης! Μάλμε – Ολυμπιακός (21:45)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Να γιορτάσει το 100ο του παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός που κοντράρεται στον σουηδικό νότο με την Μάλμε.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του γνωρίζουν πως με νίκη απόψε το βράδυ ουσιαστικά σφραγίζουν την 3η θέση που οδηγεί στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αποκτούν και σαφές πλεονέκτημα για να τερματίσουν σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του πρώτου ομίλου.

Αυτό κόντρα στην Μάλμε θα είναι το 100ο παιχνίδι των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη και θέλουν να το γιορτάσουν αναλόγως. Ωστόσο, η αποστολή τους μόνο εύκολη δε μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς η πρωταθλήτρια Σουηδίας δεν έχει χάσει εντός έδρας σ ε ευρωπαϊκό ματς τα τελευταία τρία χρόνια. Συγκεκριμένα έχει απολογισμό 4 νίκες και 3 ισοπαλίες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε ένα γκολ.

Η… ένταση του αγώνα ανέβηκε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου με τον προπονητή της Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε να μιλάει με απρεπώς για την ελληνική ομάδα και τον Μίτσελ να δίνει την απάντηση του.

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσει. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς τα αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού. 

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι, με τον Μανιάτη και τον Αφελάι πιο μπροστά. Ρόλο οργανωτή θα έχει ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Βέργος, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Σιόβας, Φουστέρ και Μπενίτες. 

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Χαρέιντε θα παρατάξει τους Όλσεν, Τίνερχομ, Χελάντερ, Γιόχανσον, Ρικαρντίνιο, Αντού, Χάλστι, Φόρσερμπεργκ, Έρικσον, Θέλιν και Ρόζενμπεργκ. 

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Ρώσος, Σεργκέι Καράσεφ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ, ενώ την εξέλιξη του μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE και από το NewsIt.

Ενοχλημένος ο Μίτσελ: Έμαθα να σέβομαι τον αντίπαλο!

Αμπιντάλ: Κάθε στιγμή αισθάνομαι τυχερός που είμαι ζωντανός

Τσόρι: Πάμε να κερδίσουμε και να ξεχάσουμε τον Ατρόμητο


Χωρίς Μπενίτες στο Μάλμε ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακος: Επισκέφτηκε τους παίκτες ο Μαρινάκης

Μίτσελ: Δεν ξέρετε τι σημαίνει Ολυμπιακός! Ώρα να συνέλθετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε