Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τσόρι: Πάμε να κερδίσουμε και να ξεχάσουμε τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Σουηδία όπου την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Μάλμε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Σουηδία και ο Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το δύσκολο και κρίσιμο ματς με τη Μάλμε.

“Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ήταν μια κακή ημέρα και θα την ξεχάσουμε. Τα ματς του Champions League είναι διαφορετικά και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε πετυχημένα. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον τίτλο του φαβορί. Δεν το σκέφτομαι. Εμείς οφείλουμε να παίξουμε όπως παίζουμε πάντα, όπως κάναμε με την Ατλέτικο. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε καλά και πάμε εκεί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Όπως έχω πει όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν αντιμετωπίζεις ένα παιχνίδι διαφορετικά αν μια ομάδα είναι αδύναμη ή δυνατή. Χρειάζεται σοβαρότητα, είμαστε Ολυμπιακός. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε και ποτέ δεν ξέρεις αν υπάρχουν φαβορί.”

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να ξεχάσουν την κακή ημέρα κόντρα στον Ατρόμητο και γνωρίζουν ότι μία νίκη επί των Σουηδών θα τους δώσει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Χωρίς Μπενίτες στο Μάλμε ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακος: Επισκέφτηκε τους παίκτες ο Μαρινάκης

Μίτσελ: Δεν ξέρετε τι σημαίνει Ολυμπιακός! Ώρα να συνέλθετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε