Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Grassdform για το χλοοτάπητα στην OPAP Arena: «Θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος»

Grassdform για το χλοοτάπητα στην OPAP Arena: «Θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena προκάλεσε συζητήσεις και παράπονα από τους παίκτες της Ολλανδίας, στο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024, αφού φαινόταν να μην είναι σε καλή κατάσταση.

Το θέμα πήρε διαστάσεις μετά από σχετικά σχόλια των Ολλανδών ποδοσφαιριστών και ο υπεύθυνος της εταιρίας «Grassform», Αντώνης Γκριμότσης, έδωσε τη δική του εξήγηση για τον χλοοτάπητα της OPAP Arena, με ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του υπεύθυνου της Grassdform 

«Μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Ο χλοοτάπητας στην OPAP Arena βρίσκεται σε διαδικασία επανασποράς για την οποία είναι ενήμερη η διοργανώτρια αρχή, η εθνική Ολλανδίας και φυσικά η εθνική Ελλάδας. Πρόκειται για τακτική, ετήσια διαδικασία η οποία γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, απλώς στην περίπτωση μας αυτή δεν υπάρχει.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα ασφαλής και εύπαικτος με μια αισθητική απόκλιση λόγω των απαραίτητων, επιθετικών εργασιών. Η OPAP Arena έχει πιεσμένο πρόγραμμα από την έναρξη λειτουργίας της, κάτι που τώρα ρυθμίζεται. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η εταιρεία συντήρησης έχουν τον έλεγχο και είναι θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος οριστικά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις