Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

H AEK «κλείνει» Αραούχο-Λε Ταλέκ και ψάχνει για μπακ

H AEK «κλείνει» Αραούχο-Λε Ταλέκ και ψάχνει για μπακ
ΦΩΤΟ Intime

Εντός της ημέρας η ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει τον Νταμιάν Λε Ταλέκ και να ολοκληρώσει επί της ουσίας την μετεγγραφή του Σέρχιο Αραούχο, με το βάρος πλέον να πέφτει στην απόκτηση ενός μπακ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Νταμιάν Λε Ταλέκ από το μεσημέρι της Τετάρτης (7/7) και σήμερα (8/7) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μετεγγραφή του στην ΑΕΚ, με συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και ετήσιες αποδοχές 800.000 ευρώ, κλείνοντας το κενό στη θέση του χαφ, όπως επιθυμούσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το παζλ της φετινής Ένωσης θα συνεχίσει να συμπληρώνεται, καθώς σήμερα «κλείνει» και το θέμα Αραούχο, με ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για deal της τάξεως του 1,7 εκατ. ευρώ με την Λας Πάλμας και τον Αργεντινό να φτάνει στην Αθήνα την Παρασκευή (9/7) ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνησή του.

Για να είναι πλέον έτοιμη η Ένωση, ενόψει των πρώτων αναμετρήσεων για το Europa Conference League  (22-29/7) λείπει από την εξίσωση ένα μπακ, με τα ονόματα των Σταφυλίδη και Ράφαελ να έχουν «παίξει», αλλά να έχουν διαψευστεί από την Ένωση, η οποία συνεχίζει να «χτενίζει» την αγορά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις