Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

H AEK ολοκληρώνει το «μπαμ» με Ζούμπερ, ανοιχτό και του Εντσάμ

H AEK ολοκληρώνει το «μπαμ» με Ζούμπερ, ανοιχτό και του Εντσάμ

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική κίνηση είναι η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται μία “ανάσα” από την απόκτηση του Στίβεν Ζούμπερ.

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Στίβεν Ζούμπερ, με τον 30χρονο Ελβετό μεσοεπιθετικό να αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Η ΑΕΚ θα έχει οψιόν αγοράς για ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Στίβεν Ζούμπερ μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ και δεκάρι κι αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Μιλόγεβιτς. Ο διεθνής Ελβετός άσος ήταν εκτός πλάνων της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ.

Παράθυρο για Εντσάμ

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να αποκτήσει και τον Ολιβιέ Εντσάμ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Γάλλος μέσος δεν έχει βρει ακόμα κάποια πρόταση στην αγορά που να τον ικανοποιεί και η πλευρά του έχει ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ, αν ασχοληθεί εκ νέου από την περίπτωση του, θα το κάνει με άλλους όρους από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί πριν από ένα μήνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις