Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“H UEFA μου θυμίζει τον Τραμπ αφού βάζει τα λεφτά πάνω από τη ζωή”

“H UEFA μου θυμίζει τον Τραμπ αφού βάζει τα λεφτά πάνω από τη ζωή”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Μαρκ Όφερμαρς έκανε δηλώσεις ενάντια στη στάση που κρατάει η UEFA και η Ολλανδική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τη στιγμή που πεθαίνουν άνθρωποι από τον κορονοϊό.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του Άγιαξ, και παλιά δόξα της ομάδας, Μαρκ Όφερμαρς, έκανε σκληρή κριτική στην UEFA και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, για το γεγονός ότι φαίνεται να τους ενδιαφέρει περισσότερο το πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν παρά το γεγονός ότι χάνονται ζωές λόγω του κορονοϊού, όπως δήλωσε.

“Γιατί να πρέπει να σκεφτούμε τόσο πολύ τα χρήματα και όχι την υγεία των συνανθρώπων μας; Ήλπιζα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας να πάρει ανεξάρτητη απόφαση αλλά κρύβεται κι εκείνη πίσω από την UEFA. Εμείς στην Ολλανδία δεν έχουμε τόσο μεγάλη εξάρτηση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα όπως έχουν στην Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία. Νομίζω ότι η UEFA πιέζει να συνεχίσουν όλοι με κάθε κόστος” δήλωσε ο Όφερμαρς, για να προσθέσεις στη συνέχεια μία παρομοίωση που θα προκαλέσει σίγουρα συζητήσεις:

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας και η UEFA μου θυμίζουν τον Τραμπ με αυτά που έλεγε πριν από λίγο καιρό, βάζοντας την οικονομία πάνω από τον κορονοϊό και την ανθρώπινη ζωή. Εδώ πεθαίνουν 100 άτομα κάθε μέρα. Το πρωτάθλημα έχει πεθάνει, η ζωή είναι πιο σημαντική”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις