Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“H αφρικανική καταγωγή του Αντετοκούνμπο μπορεί να τον στείλει στους Ράπτορς”

“H αφρικανική καταγωγή του Αντετοκούνμπο μπορεί να τον στείλει στους Ράπτορς”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά το 2021 θα είναι ελεύθερος να φύγει από την ομάδα, με τις συζητήσεις για το μέλλον του να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς λήγει το καλοκαίρι του 2021 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το που μπορεί να καταλήξει αν φύγει από τα “ελάφια”, με τους Γουόριορς και τους Χιτ να αποτελούν τους πιο πιθανούς προορισμούς, αλλά τους Ράπτορς να έχουν λιγότερες πιθανότητες ίσως, αλλά και ένα μικρό πλεονέκτημα σύμφωνα με τους Αμερικανούς. 

Συγκεκριμένα ο Κρις Μπουσάρντ, ένας από τους μεγαλύτερους αναλυτές του ΝΒΑ, αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτές οι δύο ομάδες έχουν προβάδισμα για την συμφωνία με τον Έλληνα άσο.

“Θα έβαζα τους Ουόριορς και το Μαϊάμι μπροστά από το Τορόντο. Ο πρόεδρος των Ράπτορς είναι από την Αφρική όπως και ο Γιάννης. Υπάρχει μια σύνδεση εκεί. Είναι μια πολυπολιτισμική ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι ο Γιάννης έχεις τις ίδιες σκέψεις όπως ένας Αμερικανός σταρ, οπότε θα έλεγα ότι το Τορόντο δεν έχει σπουδαίες πιθανότητες, αλλά δεν θα το ξέγραφα” ανάφερε χαρακτηριστικά ο Μπουσάρντ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις