Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

H Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε μακριά από τα μετάλλια στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο της Γλασκώβης

H Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε μακριά από τα μετάλλια στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο της Γλασκώβης
Eurokinissi

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4,65 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,55 μέτρα, μένοντας εκτός μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Λίγες ώρες μετά τη «χρυσή» επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, ήρθε η στιγμή της Κατερίνας Στεφανίδη, να «κυνηγήσει» ένα μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών της διοργάνωσης, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να… βρει θέση στο βάθρο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,40μ., όπως και τα 4,55μ., πριν ανέβει ο πήχης στα 4,65μ., τα οποία αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα για την Ελληνίδα αθλήτρια, καθώς μέτρησε τρεις άκυρες προσπάθειες και έμεινε εκτός συνέχειας, καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο μετείχε για τρίτη φορά σε Παγκόσμιο κλειστού. Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στεφανίδη έχει κατακτήσει δυο φορές χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμιο κλειστού στίβου. Η πρώτη το 2016 στο Πόρτλαντ με προσπάθεια στα 4.80 και η δεύτερη το 2018 στο Μπέρμπινχαμ, με προσπάθεια στο ίδιο ύψος.

Το LIVE του τελικού της Στεφανίδη…

Η παρουσίαση της Στεφανίδη πριν τον τελικό

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπήκε δεύτερη στον αγώνα και πέρασε εύκολα τα 4.40.

Ο πήχης ανέβηκε στα 4.55μ. με την Κατερίνα Στεφανίδη να το περνάει με την πρώτη της προσπάθεια.

Η Σάντι Μόρις ήταν η πρώτη που ξεπέρασε με τη… μια το συγκεκριμένο ύψος. με άνεση και η συμπατριώτισσά της, Κέιτι Μουν. Η Αγγέλικα Μόζερ το πέρασε με τη δεύτερη.

Τώρα οι άλτριες θα δοκιμάσουν να υπερβούν τα 4.65. Η καλύτερη επίδοση της Στεφανίδη μέσα στο 2024 είναι 4.64.

Η Σάντι Μόρις πέρασε τα 4.65 με την πρώτη προσπάθεια.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν τα κατάφερε στην πρώτη προσπάθεια στα 4.65.

Μαζί με την Στεφανίδη και η Μάργκοτ Σερβιέ δεν πέρασε τα 4.65. Αντίθετα με την πρώτη τα πέρασαν η Σάντι Μόρις και η Αγγέλικα Μόσερ. Θυμίζουμε όμως ότι η δεύτερη είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια στα 4.55

Άκυρη και η δεύτερη προσπάθεια της Στεφανίδη στα 4.65μ. Θα έχει μια ακόμα, την τελευταία της σε αυτό το ύψος.

Στα 4.65 μ. ολοκληρώθηκε η παρουσία της Κατερίνας Στεφανίδη στον τελικό, χωρίς να μπορεί να ξεπεράσει το συγκεκριμένο ύψος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις