Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

H ΚΕΔ για την επίθεση στο μαγαζί του διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη: «Τέτοια περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό»

H ΚΕΔ για την επίθεση στο μαγαζί του διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη: «Τέτοια περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό»
Eurokinissi

Η ΚΕΔ πήρε θέση για την επίθεση -με εμπρηστικό μηχανισμό- που δέχθηκε το κατάστημα του διαιτητή, Ανδρέα Γκάμαρη, στο Περιστέρι, τα ξημερώματα της Πέμπτης (16.11.2023).

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, η ΚΕΔ εξέφρασε τη συμπαράσταση της προς τον διαιτητή, Ανδρέα Γκαμαρη και τόνισε πως τέτοια περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έσπασαν την κεντρική είσοδο του καταστήματος και τοποθέτησαν τον μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκι και κροτίδα στο εσωτερικό του καταστήματος του διαιτητή στο Περιστέρι. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στο κατάστημα, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική.

Ο διαιτητής ανέφερε στις αρχές ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ απειλές αλλά ούτε είχε δει κάποια ύποπτη κίνηση.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

“Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχοντας ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό που συνέβη χθες στο μέλος της διαιτητικής μας οικογένειας Ανδρέα Γκάμαρη, εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της τόσο στον ίδιο όσο και την οικογένεια του.

Η ΚΕΔ είναι πάντα στο πλευρό των Ελλήνων διαιτητών και καταδικάζει κάθε μορφή βίας.

Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις