Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

«H Μπαρτσελόνα τσεκάρει Χρήστο Τζόλη»

«H Μπαρτσελόνα τσεκάρει Χρήστο Τζόλη»

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη, όπως τονίζει η καταλανική “Sport”. Ο νεαρός Έλληνας άσος της Νόριτς βρίσκεται στη λίστα των παικτών που κοιτάζουν οι Καταλανοί.

Όπως υποστηρίζει η «Sport», «με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» είναι αναγκασμένη να ποντάρει σε ταλέντα τύπου Εμρέ Ντεμίρ που τον πήρε με δύο εκατ. ευρώ από την Καϊσερίσπορ και τον έδεσε με συμβόλαιο έως το 2027 και ρήτρα 400 εκατ. ευρώ»

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «ο Χρήστος Τζόλης έκανε ποιοτικό άλμα το καλοκαίρι στην Premier League για να ενσωματωθεί στη Νόριτς έχοντας δυνατότητα να παίξει και στις δύο πτέρυγες. Τον Ιανουάριο θα είναι 20 ετών και το προφίλ τον κάνει περιζήτητο στην Ευρώπη. Ο Τζόλης αρχίζει να κάνει… όνομα στη διεθνή σκηνή και οι μελλοντικές προτάσεις δεν θα λείψουν»

Ο Χρήστος Τζόλης, έπειτα από εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πήρε μεταγραφή πριν λίγους μήνες στη Νόριτς και τον τελευταίο καιρό παίρνει παραστάσεις από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League.

Το όνομα του έχει ακουστεί κατά καιρούς και για άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ κι όπως όλα δείχνουν το μέλλον ανήκει στον ταλαντούχο διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις