Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

H Βανέσα Μπράιαντ θα λάβει αποζημίωση 29 εκατομμύρια δολάρια από τις αρχές του Λος Άντζελες

H Βανέσα Μπράιαντ θα λάβει αποζημίωση 29 εκατομμύρια δολάρια από τις αρχές του Λος Άντζελες
ΦΩΤΟ Reuters

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσσα, έφθασε τελικά σε εξωδικαστική συμφωνία με τις αρχές τους Λος Άντζελες και θα λάβει αποζημίωση 29 εκατομμύρια δολάρια.

Η Βανέσσα Μπράιαντ είχε “κυνηγήσει” δικαστικά την υπόθεση της διαρροής των φωτογραφιών του άψυχο σώματος του θρύλου του NBA, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στην οποία έχασε τη ζωή του μαζί με την κόρη του Τζίτζι και 7 ακόμη ανθρώπους. Αστυνομικοί και πυροσβέστες είχαν βγάλει φωτογραφίες ακόμη και από τα ακρωτηριασμένα πτώματα του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, δείχνοντάς τες στη συνέχεια ακόμη και σε μπαρ της πόλης.

Η κομητεία του Λος Άντζελες συμφώνησε λοιπόν να της επιδικάσει 28,85 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει όλες τις αγωγές που σχετίζονται με το δυστύχημα. Μετά τη συμφωνία, ο δικηγόρος της οικογένειας Μπράιαντ δήλωσε τα εξής: «Αυτό σηματοδοτεί την επιτυχία της θαρραλέας μάχης της κυρίας Μπράιαντ. Πολέμησε για τον σύζυγό της, την κόρη της και όλους εκείνους των οποίων τα μέλη της οικογένειας που έχασαν αντιμετωπίστηκαν με την ίδια ασέβεια. Ελπίζουμε ότι αυτή η δικαστική νίκη και ο συμβιβασμός θα βάλει τέλος σε αυτήν την πρακτική».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις