Αθλητικά

Μάικ Τζέιμς: Συμπαίκτες και αντίπαλοι επισκέφτηκαν τον άτυχο παίκτη της Αναντολού Εφές στο νοσοκομείο

Η ανάρτηση του Αμερικανού μετά το χειρουργείο που έκανε
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μάικ Τζέιμς υποβλήθηκε την Παρασκευή (02.10.2026) σε χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη αχιλλείου που υπέστη στο ματς της Αναντολού Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα -για τη Euroleague- και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 9 μήνες.

Από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, ο Μάικ Τζέιμς ενημέρωσε τους fans του ότι όλα πήγα καλά, ενώ πραγματοποίησε και storie. Τον Αμερικανό γκαρντ επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο πολλοί συμπαίκτες του, αλλά και αντίπαλοι.

Στο δωμάτιό του βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης, μαζί με τους συμπαίκτες του στην Αναντολού Εφές, Γιλμάζ και Στραζέλ, καθώς επίσης και ο φυσιοθεραπευτής της Ντουμπάι, Ζλάταν Χατζιϊσμαΐλοβιτς.

Δίπλα του βρέθηκαν και αντίπαλοι, όπως οι Σέιν Λάρκιν και Ελι Οκομπό. Η σχετική φωτογραφία αναρτήθηκε στο Instagram.

“Σας αγαπώ όλους πραγματικά”, έγραψε ο 36χρονος άσος, συγκινημένος από τη συμπαράσταση των καλών του φίλων στην πιο δύσκολη στιγμή της σπουδαίας καριέρας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα