Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Hoop Cities: Ντοκιμαντέρ του ΝΒΑ για τη Θεσσαλονίκη

Hoop Cities: Ντοκιμαντέρ του ΝΒΑ για τη Θεσσαλονίκη
ΦΩΤΟ thesstoday.gr

Οχτώ ευρωπαϊκές πόλεις πρωταγωνιστούν στη σειρά ντοκιμαντέρ του NBA, με τον τίτλο “Hoop Cities” και ανάμεσά τους βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, με τα “θρυλικά” Άρης – ΠΑΟΚ, τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Πρέλεβιτς, αλλά και τον Ευθύμη Ρεντζιά.

Ο Τρικαλινός σέντερ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ πριν φύγει για το NBA και τους Φιλαδέλφεια 76ers και έτσι, ήταν η κεντρική φιγούρα της σχετική εκδήλωσης που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και συγκέντρωσε πλήθος προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ.

Στο επεισόδιο εμφανίζεται και ο Hall of Famer και θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο οποίος αφηγείται τις πλούσιες εμπειρίες του, αλλά και η σπουδαία Εβίνα Μάλτση, καθώς και ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, που είχε έντονη επίδραση στο μπάσκετ της πόλης.

Εκτός του Ρεντζιά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ορόσημο της ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου, ο δάσκαλος της προπονητικής στη Θεσσαλονίκη Θόδωρος Ροδόπουλος, ο Τζον Κόρφας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Μιχάλης Γιαννουζάκος, ο Γιώργος Μπαλογιάννης και ο Γιάννης Γιαννούλης.

Μαζί με τη Θεσσαλονίκη δε, στο “Hoop Cities” πρωταγωνιστούν αντίστοιχα και οι εξής πόλεις: Παρίσι, Μπολόνια, Βελιγράδι, Κολωνία, Λεβερκούζεν, Σεβίλλη, Κωνσταντινούπολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις