Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Hurriyet: “Υπέγραψε στην Γαλατασαράι ο Ελαμπντελαουί”

Hurriyet: “Υπέγραψε στην Γαλατασαράι ο Ελαμπντελαουί”
ΦΩΤΟ intime

Στην αποκάλυψη πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί συμφώνησε με την Γαλατασαράι για την μετεγγραφή του από τον Ολυμπιακό, με απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, προχώρησε η τουρκική “Hurriyet”.

Παίκτης της Γαλατασαράι πρέπει να θεωρείται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η τουρκική “Hurriyet”. Η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Νορβηγός μπακ συμφώνησε με την “Τσιμ Μπομ Μπομ” για συμβόλαιο με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά δεν αναφέρεται η χρονική διάρκειά του. 

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Γαλατάσαραϊ συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ-χαφ, Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ. Ο Νορβηγός που υπέγραψε το συμβόλαιό του θα φοράει τη φανέλα της ομάδας από τη νέα σεζόν. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα λαμβάνει 1.5 εκατ ευρώ τον χρόνο και μαζί με τους φόρους το κόστος της απόκτησης του θα φτάσει στα 2.1 εκατ ευρώ. Μετά την εξέλιξη αυτή ο Μαριάνο αναμένεται να φύγει στο τέλος της σεζόν και να επιστρέψει στην Βραζιλία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις