Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Η ΑΕΚ πρέπει να σωθεί και θα σωθεί”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για τις επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που ρίχνει την ΑΕΚ στην Α2 μίλησε ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων”, Μπάμπης Καραμανλής.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:
 
Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ: «Δεν μας αιφνιδίασε η απόφαση, γιατί είχαμε τα μηνύματα για το ποια θα είναι η απόφαση από την περασμένη εβδομάδα. Το σκεπτικό αναφέρει πως ο Δελημπαλταδάκης δεν είναι μέτοχος, παρά τα όσα αποδείκνυαν τα στοιχεία που προσκομίσαμε. Το ΑΣΕΑΔ πήγε τυπικά, με το γράμμα του νόμου».
 
Για τις κινήσεις της ΑΕΚ: «Δεν θέλω να μιλήσω για το τι έχω δει και τα κενά που υπάρχουν. Η ΑΕΚ θα κάνει αίτηση ανάκλησης της απόφασης και θα φέρουμε νέα στοιχεία. Θα κυνηγήσουμε αυτή την υπόθεση μέχρι την άκρη του κόσμου. Δεν έχει τελειώσει για εμάς η υπόθεση. Η μάχη τώρα ξεκινάει. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Θεωρούμε ότι έχουμε δίκιο».
 
Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ πρέπει να απασχολεί μόνο εμάς τους ΑΕΚτζήδες. Προσπαθώ η «βασίλισσα» να μην πεθάνει και δεν πεθαίνει. Έχουν γίνει τεράστια λάθη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν είναι η ώρα να τα πούμε. Η ΑΕΚ πρέπει να σωθεί και θα σωθεί. Έχει παιχθεί τεράστιο παιχνίδι εις βάρος της ΑΕΚ»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε