Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Βέροια σταμάτησε τον Ατρόμητο

Η Βέροια σταμάτησε τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος μπορεί να διατήρησε το εντός έδρας αήττητο αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Βέροια που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Ο Ατρόμητος όπως ήταν αναμενόμενο μπήκε στο ματς με διάθεση και προσπάθησε να κλείσει στα καρέ της τη Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι δεν αγχώθηκαν και έτσι κατάφεραν να προστατέψουν την περιοχή τους, αλλά δεν βρήκαν ευκαιρίες ώστε να απειλήσουν.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 28′. Ο Παπάζογλου έκανε μία εκπληκτική ενέργεια αλλά το σουτ του από πολύ δύσκολη θέση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος ο Σα Πίντο προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα αλλά η Βέροια είχε τον τρόπο να αντιμετωπίζει τις επιθέσεις των γηπεδούχων.

Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε ως το φινάλε, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να έχουν τους ίδιους βαθμούς (18).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Πίτπου Γκαρσία, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Αγκουαζί, Ούμπιδες (67′ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπάζογλου

Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάσκες, Αμαραντίδης, Μοχαμεντ, Εσπάρθα (62′ Καλτσάς), Κάμπορα (71′ Βούκιτς), Μπαργκάν, Βέρτζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε