Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η αναγέννηση του Μπατίστ με τον Αλβέρτη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό άλλαξε αφενός την ψυχολογία της ομάδας και αφετέρου τον τρόπο επίθεσης σε διάφορες στιγμές του αγώνα. Ο παίκτης που δείχνει να είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τον Πεδουλάκη, είναι ο Μάικ Μπατίστ που παίζει σαν… έφηβος.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δέχτηκε πολύ έντονη κριτική για το μικρό rotation που έκανε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής αρκετών παικτών.

Ένας εξ αυτών είναι ο Μάικ Μπατίστ. Ο αμερινακός σέντερ δεν διανύει την πρώτη νιότη του όμως όπως έδειξε κόντρα στην Φενερμπαχτσέ μπορεί να βοηθήσει και με το παραπάνω τον Παναθηναϊκό.

Στην επίθεση μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα τον… οδοστρωτήρα των προηγούμενων χρόνων όμως η αμυντική του συμπεριφορά στον αγώνα με τους Τούρκους, ήταν εντυπωσιακή.

Σε όλες τις αλλαγές στα σκριν ακολούθησε με απόλυτη επιτυχία τους αντίπαλους γκαρντ και εγκλώβισε τα ατού της ομάδας του Ομπράντοβιτς. Ο Λάσμε χρεώθηκε από νωρίς με φάουλ και έτσι ο Μπατίστ, για πρώτη φορά φέτος, αγωνίστηκε περισσότερη ώρα από τον βασικό σέντερ των “πράσινων”.

“Έσβησε τα φώτα” ο Λάσμε (VIDEO)

“Ο βασιλιάς επέστρεψε” και δάκρυσε! Αποθέωση για τον Ομπράντοβιτς (PHOTOS+VIDEO)

Ομπράντοβιτς: Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλά χέρια

Ο μαθητής νίκησε τον δάσκαλο – Νίκη Παναθηναϊκού, συγκίνηση Ομπράντοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε