Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η…διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς απέτυχε αλλά ο Ολυμπιακός έμεινε…Ευρώπη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν από την εμφανώς ανώτερη Σάλκε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ όμως για τέταρτη φορά την τελευταία εξαετία θα αγωνιστεί και την άνοιξη στην Ευρώπη.

Auf Wiedersehen Τσάμπιονς Λιγκ – Συνεχίζει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός(VIDEO)

Γ-Κ-Ο-Λ-Α-Ρ-Α – Απίστευτο “ψαλιδάκι” του Μεξές (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός ήθελε το θετικό αποτέλεσμα στη Φέλτινς Αρένα όμως η Σάλκε έδειξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι ήταν το αφεντικό του ματς και δικαιότατα πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Μπορεί το 1-0 να ήρθε από γκολ που μπορούσε να είχε γλιτώσει ο πρωταθλητής Ελλάδος όμως υπήρχαν πολλές άλλες περιπτώσεις που η μπάλα του έκανε το χατήρι.

Η ουσία είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι” με ρόστερ που στοιχίζει πολύ λιγότερο από το περυσινό, έχουν πετύχει ως τώρα να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Europa League, κάτι που συνέβη και την περίοδο 2011-12.

Σε όλο το ματς οι Γερμανοί ήταν μία ταχύτητα πιο γρήγοροι. Ειδικά στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πέρασε ένα πολύ δύσκολο 25λεπτο και το ότι δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε εκείνο το διάστημα ήταν θέμα Κάρολ, Μανωλά και Μοντέστο.

Ο Ζαρντίμ είδε τα επιθετικά “όπλα” του να είναι σε μέτρια μέρα και όταν μετά το 70′ ανέβασε την ομάδα του, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κούραση της Σάλκε, ήρθε το γκολ του Φουκς να δώσει στους Γερμανούς τη νίκη-πρόκριση.

Πλέον ο Ολυμπιακός σκέφτεται το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον αντίπαλο που θα έχει στους “32” του Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε