Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Η παρέλαση των… πράσινων “εξεγερμένων”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Από την απαξίωση στον θαυμασμό και από την ανυποληψία στο χειροκρότημα. Ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να θεωρούνταν ξεγραμμένος στην αρχή της σεζόν αλλά πλέον σκορπάει τον τρόμο και δείχνει ικανός για όλα.

Κόντρα σε όλους και σε όλα, κάτω από τις χειρότερες συνθήκες, με διοικητική αστάθεια, με γκρίνια-οργή για την πώληση του Σισέ, με ευρωπαϊκό αποκλεισμό τον Αύγουστο, με τον κόσμο της ίδιας της ομάδας να αποδοκιμάζει και να απαξιώνει το ρόστερ… Κάπως έτσι ξεκίνησε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό και ούτε ο πιο ένθερμος φίλος της ομάδας δεν φανταζόταν τη συνέχεια.
 
Ο Φερέιρα δούλεψε πάνω στην φιλοσοφία του και κατάφερε να παρουσιάσει ένα σύνολο που παίζει, τουλάχιστον, ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό το 4-6-0 που εφαρμόζει ο Πορτογάλος με ταχύτητα στην ανάπτυξη και αδιάκοπο τρέξιμο έχει μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό, έχει καλύψει τις αδυναμίες του ρόστερ και ταυτόχρονα έχει αναδείξει τα προτερήματα της ομάδας.
 
Με τον Λέτο σε ρόλο ηγέτη να πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και τους αγνώστους (Χ) του καλοκαιριού Ζεκά και Κουίνσι να αποδεικνύονται λίρα εκατό οι “πράσινοι” δείχνουν ασταμάτητοι. Αν προσθέσετε σε αυτά το φορμάρισμα του Σιμάο και το.. μάνα εξ ουρανού που ακούει στο όνομα Καπίνο έχετε όλους τους λόγους που ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή “πετάει”.
 
Το ζήτημα, πλέον, για το “τριφύλλι” είναι η διάρκεια. Τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν θα κρίνουν πολλά.

“Πράσινο” μήνυμα τίτλου – Θρίμαβος του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε