Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Η “βόμβα” του καλοκαιριού! Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Αφελάι

Η “βόμβα” του καλοκαιριού! Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Αφελάι

– Στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Ιμπραχίμ Αφελάι
– Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Μπαρτσελόνα και τον 28χρονο Ολλανδό εξτρέμ που περιμένουν να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Μίτσελ
– Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του deal και δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αφελάι

Μετά από δύο εβδομάδες μυστικών διαπραγματεύσεων ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει μία μετεγγραφή που κάνει αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο Ιμπραχίμ Αφελάι έφτασε λίγο πριν τις 15:00 στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποτέλει και επισήμως παίκτη των ερυθρόλευκων.

Τον παίκτη υποδέχθηκαν στον αεροδρόμιο περίπου 30 φίλοι της ομάδας και ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς.

Ο 28χρονος Ολλανδός εξτρέμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τριετές και τα του αποφέρει συνολικά περίπου 6 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στο deal έπαιξαν οι εξαιρετικές σχέσεις του Μίτσελ με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έχει ενημερώσει τον τεχνικό του Ολυμπιακού για την κατάσταση του Αφελάι, όπως και πο πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ.

Ο Αφελάι έφτιαξε το όνομα του στην Αιντχόφεν από το 2004 έως τον Ιανουάριο του 2011 πετυχαίνοντας 38 γκολ σε 217 συμμετοχές και τότε πήρε τη μεγάλη μετεγγραφή για την Μπαρτσελόνα, με τη φανέλα της οποίας πανηγύρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στην πρώτη του χρονιά.

Λίγο αργότερα όμως υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να σταματήσει η ανοδική πορεία τηςε καριέρας του. Την σεζόν 2012-13 παραχωρήθηκε δανεικός στην Σάλκε με την οποία λόγω μυικών τραυματισμών έκανε μόλις 10 συμμετοχές.

Η περσινή σεζόν ξεκίνησε με εγχείρηση στο μηρό με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για 4 μήνες και να χάσει ουσιαστικά όλη την σεζόν.

Ολυμπιακός: Έκλεισε και έρχεται ο Αφελάι!

Σκάει “βόμβα” με Αφελάι στον Ολυμπιακό! (VIDEO)


Στον Ολυμπιακό ο Καραμάνος, στον Ατρόμητο ο Παπάζογλου!


Σούπερ deal Ολυμπιακού και Γιουβέντους για Μανωλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε