Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Ιδανικός για τον Σαβιόλα ο Σέποβιτς”

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Ο αρχηγός της Παρτιζάν, Σάσα Ίλιτς, μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν άσο του Ολυμπιακού, Μάρκο Σέποβιτς και τόνισε πως θα ταιριάξει με τον Σαβιόλα στην επίθεση των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Γαύρος» ο Σάσα Ίλιτς:

Για τη μεταγραφή του Στσέποβιτς στον Ολυμπιακό: «Έκανε φοβερή κίνηση ο Ολυμπιακός και μπράβο του. Απέκτησε έναν τρομερό επιθετικό, ο οποίος στη Σερβία είχε μεγάλη φήμη για πολλούς λόγους. Μεγάλο ταλέντο και τρομερή προσωπικότητα».

Για τον Στσέποβιτς πώς κινείται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του: «Πολλοί νομίζουν ότι επειδή είναι ψηλός δεν είναι ταχύς. Αντίθετα, είναι πολύ γρήγορος και έχει υψηλή τεχνική. Ξέρει να κινείται μέσα στο γήπεδο, ανοίγει χώρους και πασάρει εκπληκτικά. Γι’ αυτό αν δείτε έχει πολλές ασίστ (σ.σ. πέρυσι είχε 7 στο πρωτάθλημα)».

Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και την πίεση: «Είμαι σίγουρος ότι μπορεί. Άλλωστε, και στην Παρτιζάν έχουμε πίεση. Κάθε χρόνο παίρνουμε το πρωτάθλημα τελευταία, όπως και ο Ολυμπιακός. Κι εμείς παίζουμε ευρωπαϊκά ματς. Γνωρίζει από πίεση και δε θα έχει πρόβλημα. Θα πιάσει στην Ελλάδα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό στη Σερβία: «Στον Ολυμπιακό του δίνεται μια τεράστια ευκαιρία. Είναι ένας σύλλογος τεράστιος. Η Αθήνα είναι εκπληκτική πόλη και θα έχει τα πάντα. Είναι μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν και την καριέρα του. Να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, να καθιερωθεί στην Εθνική και να δείξε το ταλέντο του. Γιατί έχει τεράστια ποιότητα και είναι παίκτης για υψηλό επίπεδο».

Για την πορεία του Στσέποβιτς στην Παρτιζάν: «Ήταν καλή η πορεία που είχε σε γενικές γραμμές. Αν σκεφτείτε ότι είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μισό χρόνο, ήταν πολύ καλή πορεία. Όταν επέστρεψε πέρυσι, σκόραρε πολλά τέρματα και έβγαλε ασίστ. Ήταν σημαντικός για εμάς. Και το θέμα είναι ότι πρόκειται για παίκτη, ο οποίος θα βάλει γκολ πάνω στη γραμμή, αλλά θα βάλει το απίστευτο τέρμα. Και με την Παρτιζάν σκόραρε πάντα απίστευτα και δύσκολα τέρματα. Τώρα κάνει το βήμα παραπάνω».

Για το πώς είναι σα φίλος και σα συμπαίκτης: «Είναι πολύ καλό παιδί. Ανοιχτό και κάνει φίλους εύκολα. Είναι κοινωνικός και δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Είναι προσγειωμένος και παρά το γεγονός ότι ακούγονταν πολλά θετικά σχόλια όταν ήρθε, έμεινε αφοσιωμένος στη δουλειά του. Εκτός από το πρόβλημα που είχε με τους οπαδούς, δε δημιούργησε θέματα μέσα στην ομάδα. Είχε φίλους και έχει καλή παιδεία».

Για το αν ταιριάζει με έναν παίκτη, όπως ο Χαβιέρ Σαβιόλα: «Είναι ιδανικός γι’ αυτόν. Ο Στσέποβιτς θα ανοίγει δρόμους, θα πασάρει και ο Σαβιόλα θα βρίσκει χώρους και θα κάνει πολλές ζημιές. Είναι τρομερός με έναν τέτοιον παίκτη δίπλα του. Θεωρώ ότι θα κάνουν πολλά μαζί».

Η λίστα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Και επίσημα στην Τζένοα ο Φετφατζίδης!

Σέποβιτς: Θα δώσω και την καρδιά μου για τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντε Βινσέντι

Ανακοίνωσε Σέποβιτς ο Ολυμπιακός

Δίνει 5 εκατ. ευρώ για Μήτρογλου η Σασουόλο

Πήρε Στσέποβιτς με 3,5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός! (VIDEO)

Φουστέρ σερβίρει, Μήτρογλου “σκοτώνει”

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Γιαταμπαρέ!

Ολυμπιακός: Χωρίς Τσόρι αλλά με Χολέμπας στη Λιβαδειά

Πρόταση 4 εκατ. ευρώ της Τζένοα για Φετφατζίδη!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε