Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Indian Wells: Η Ραντουκάνου αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο

Indian Wells: Η Ραντουκάνου αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο

Η Εμα Ραντουκάνου, η οποία εξέπληξε τον κόσμο του τένις, με την κατάκτηση του US Open, αποκλείσθηκε πρόωρα από το Indian Wells, που φιλοξενείται στην Καλιφόρνια.

Η 18χρονη Βρετανίδα, που βρίσκεται στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά από την Λευκορωσίδα, Αλιαξάντρα Σασνόβιτς (Νο 100 στον κόσμο) με 6-2, 6-4 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Η νεαρή πρωταθλήτρια, έδειξε αστάθεια στο παιχνίδι της και έκανε πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στην Σασνόβιτς να πάρει μία σπουδαία νίκη. Η Λευκορωσίδα τενίστρια πήρε εύκολα το πρώτο σετ και κατάφερε ν΄ αντισταθεί στην αντίδραση της Ραντουκάνου, η οποία προηγήθηκε στο δεύτερο σετ με 4-1. Ομως η Σασνόβιτς δεν εγκατέλειψε και με ένα εντυπωσιακό σερί, πήρε το σετ και την νίκη.

Στον επόμενο γύρο, η Σασνόβιτς θ΄ αντιμετωπίσει την Ρουμάνα, Σιμόνα Χάλεπ (Νο 17), η οποία επικράτησε με 7-6(2), 6-1, της Μάρτα Κόστιουκ από την Ουκρανία.

Παράλληλα, η Ιγκα Σβιάτεκ (Νο 4) επικράτησε της Κροάτισσας, Πέτρα Μάρτιτς με 6-1, 6-3, η Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία νίκησε 6-2, 7-5 την Τσέχα, Τερέζα Μαρτίντσοβα, ενώ στον επόμενο γύρο, προκρίθηκε και η Λευκορωσίδα, Βικτόρια Αζαρένκα, καθώς η Μάγδα Λινέτ από την Πολωνία, εγκατέλειψε τον αγώνα, την στιγμή που έχανε με 7-5, 3-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις