Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ισοπεδωτικός ο Λεβαδειακός! “Τελείωσε” 20μηνη… ανυπαρξία στα Γιάννενα

Ισοπεδωτικός ο Λεβαδειακός! “Τελείωσε” 20μηνη… ανυπαρξία στα Γιάννενα

Οι Βοιωτοί κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους “διπλό” στη Superleague μετά από το περσινό παιχνίδι στην Κέρκυρα (20/4), στήνοντας… πάρτι στους Ζωσιμάδες κόντρα ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) – Δυο γκολ ο Μάντζιος

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα του λεπτά, με τον Λεβαδειακό να «πατά» καλύτερα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» και να απειλεί για πρώτη φορά την εστία του Βελλίδη στο 12’, όταν το σουτ του Ορτέγκα ανάγκασε τον έλληνα πορτιέρο να διώξει με τα πόδια σε κόρνερ.

Οι Βοιωτοί συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, δημιουργώντας προβλήματα στην ανάπτυξη του ΠΑΣ (ο Τσάβες γύριζε αρκετά πίσω για να φτιάξει παιχνίδι) και στο 29΄έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Μάντζιο.

Αν και οι γηπεδούχου ανέβασαν στροφές μετά το 25λεπτο, δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Σηφάκη και μάλιστα δέχθηκαν και το 1-0 από την κεφαλιά του Τομάς (39’). Η υπεροχή του Λεβαδειακού αποτυπώθηκε και στη συνέχεια, με τον Μάντζιο να κάνει το 2-0 με υπέροχο γκολ στο 43’

Ο Λεβαδειακός συνέχισε το.. πάρτι του και στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός, με τους Βοιωτούς να είναι καταιγιστικοί και να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 4-0, με τους Μιλοσάβλιεβ (61’) και Μάντζιο (69’). Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τους Βοιωτούς να παίρνουν μια σημαντική νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε