Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξεκαθαρίζουν οι υποθέσεις Μπαρτζώκα, Περπέρογλου στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν αποτυχημένη για τον Ολυμπιακό και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τον τρόπο που θα πορευτούν οι Αγγελόπουλοι στο μέλλον. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να έχει συμβόλαιο αλλά η παραμονή του μόνο βέβαιη δεν είναι. Από την εξέλιξη στο θέμα προπονητή θα εξαρτηθούν και οι κινήσεις για τους παίκτες.

Για πρώτη φορά μετά το 2009 ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς τίτλο και το καλοκαίρι αναμένεται… καυτό. Η παραμονή του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είναι σίγουρη αφού στον Έλληνα τεχνικό χρεώνονται αρκετές αποτυχημένες επιλογές ξένων παικτών αλλά και το ότι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό πριν τον τέταρτο τελικό.

Η συνάντηση που θα έχει με τους Αγγελόπουλους θα κρίνει το μέλλον του. Ο Μπαρτζώκας έχει συμβόλαιο ως το 2015 όμως υπάρχει όρος που με ένα μικρό ποσό μπορεί να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Στράτος Περπέρογλου μοιάζει να είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας αφού η πρόταση που έχει από την Αναντολού Εφές είναι εξαιρετική. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και οι “ερυθρόλευκοι” δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν τους Τούρκους.

Όσον αφορά στον Σπανούλη, οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να συζητήσουν το ενδεχόμενο αποχώρησή του αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον παίκτη. Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το “7” για άλλα δύο χρόνια (Έχει συμβόλαιο ως το 2016).

Στο λιμάνι θα μείνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Σλούκας, Μάντζαρης, Πρίντεζης, Ντάνστον, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Καββαδάς και Χριστοδούλου. Συμβόλαιο έχει και ο Κατσίβελης που δύσκολα θα αποχωρήσει αν και δεν βοήθησε τη φετινή σεζόν.

Από τους υπόλοιπους παίκτες, ο Λοτζέσκι έχει οψιόν και πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί όπως και με τον Πέτγουεϊ. Σίμονς, Σερμαντίνι και Κόλινς αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Με Ιβάνοβιτς ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού! Έξι οι σίγουρες αποχωρήσεις

Γιαννακόπουλος: Μας είχαν τελειωμένους, αλλά πήραμε ό,τι υπήρχε

Παναθηναϊκός: “Αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα ο Ιβάνοβιτς”

Το… αινιγματικό tweet του Λοτζέσκι και η διευκρίνιση

Μένουν εκτός Εθνικής Σπανούλης και Περπέρογλου!

Αλβέρτης: Δεν είμαι καριερίστας – Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου!

Η… καρδιά του Παναθηναϊκού και ο “αποτυχημένος” Ολυμπιακός

Σπανούλης: Αναλαμβάνω εγώ όλη την ευθύνη!

Διαμαντίδης: Που να πάω; Εδώ είναι η οικογένεια μου

Η χρυσή βίβλος της Basketleague


“Πράσινος” αυτοκράτορας! Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε