Παρασκευή, 24 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κέλερ: Δεν παίζουμε κόντρα στον Στέφενς αλλά στον ΠΑΟΚ!

Ο προπονητής της Σάλε
Ο προπονητής της Σάλε, Γιένς Κέλερ ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο προπονητής της Σάλκε, Γιένς Κέλερ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, τον ΠΑΟΚ και ποιον παίκτη έχει ξεχωρίσει από τους Θεσσαλονικείς, αλλά την παρουσία του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του “δικέφαλου του Βορρά”.

Ο Γιένς Κέλερ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και η Σάλκε θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και βελτιωμένη αν θέλει να αγωνιστεί και φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής της ομάδας του Γκελζενκίρχεν αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τον Χουμπ Στέφενς, αλλά και τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει από τον “δικέφαλο του Βορρά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέλερ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:
 
Για το ξεκίνημα στην Μπούντεσλιγκα:
«Όπως παίξαμε με τη Βόλφσμπουργκ για 50 λεπτά, κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά δεν ήμασταν 90 λεπτά η κατώτερη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η πτώση, το ίδιο συνέβη και με το Αμβούργο. Δεν καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά και αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Εχουμε ενισχύσει την ομάδα μας, έχουμε δύο τραυματισμούς πάλι που θα κρατήσουν για καιρό. Δε θέλουμε να αρχίσουμε να γκρινιάζουμε φέτος».
 
Για τα αμυντικά προβλήματα:
«Πρέπει να σταθούμε στην άμυνα πιο καλά. Αλλά δε μας αφορά μόνο η άμυνα. Μας ενδιαφέρει όλη η ομάδα. Πρέπει και το κέντρο να κινούμαστε δεμένα προς την επιθετική γραμμή. Δεν είναι πρόβλημα μόνος της άμυνας, αλλά ολόκληρης της ομάδας. Μπροστά πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά και το πρόβλημα αυτό το είχαμε στα δεύτερα ημίχρονα ως τώρα. Και στους δύο τομείς πρέπει να παίζουμε πολύ ισορροπημένα».
 
Για την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον νεαρό Γκορέτσκα:
«Η ομάδα είναι υπό πίεση και τον Γκορέτσκα δεν θέλω να τον βάλω ακόμα. Με τον Νόιστεντερ και τον Τζόουνς έχουμε καταφέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Ο Γκορέτσκα είναι μια εναλλακτική λύση, αλλά θεωρώ ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να τον βάλω από την αρχή στο παιχνίδι. Τον είχαμε βάλει στο δεύτερο ημίχρονο με το Αμβούργο και είχε λίγο άγχος μπροστά σε 60.000 οπαδούς της ομάδας. Είδαμε τι μπορεί να κάνει αλλά θα τον προετοιμάσουμε έτσι ώστε να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας».
 
Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τον ΠΑΟΚ: 
«Στο παιχνίδι που είδαμε υπάρχει μια ισορροπημένη ομάδα, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά πιστεύω ότι έχει μια καλή και ενισχυμένη ομάδα. Έχουν παίκτες με διεθνή εμπειρία, είναι μία πολύ καλή ομάδα».
 
Για τις πιθανότητες πρόκρισης:
«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Παίζουμε σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, πετύχαμε τους στόχους μας πέρσι και θέλουμε και σε αυτά τα δύο παιχνίδια να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε τη δύναμή μας. Πέρσι εμφανιστήκαμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε το στόχο που θέλουμε».
 
Για τη συνεργασία του με τον Στέφενς:
«Ήμουν στην Κ17 και πάντα όταν συναντιόμασταν συζητούσαμε. Είχαμε πολύ καλή σχέση, αλλά δεν ήμουν σε θέση να έχω συνεχή επαφή μαζί του».
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα στις «στημένες» φάσεις:
«Υπάρχεις ένας παίκτης που είναι πολύ επικίνδυνος, ο Λούκας. Εχουν ψηλούς και δυνατούς παίκτες που τρέχουν στη φάση. Το ξέρουμε ότι στην άμυνα δεν κάναμε καλή δουλειά στους τελευταίους αγώνες, αλλά είναι κάτι που θα το κάνουμε πολύ καλύτερα αύριο».
 
Για την απουσία του Χούντελααρ:
«Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, είχε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και ήταν ένας από τους παίκτες που ξεκίνησαν πολύ καλά. Ο Σάλαϊ είναι μια καλή εναλλακτική φέτος. Και με το Αμβούργο και με τη Βόλφσμπουργκ έδειξε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και μπορεί να αντικαταστήσει τον Χούντελααρ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός βέβαια, με πολύ καλά ποσοστά, σκόραρε και στο πρώτο παιχνίδι».
 
Για το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ:
«Περιμένουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Την έχουμε δει στο βίντεο και σήμερα θα παρακολουθήσω λίγο την ομάδα. Δεν ήταν χειρότερη από τη Μέταλιστ. Ήταν ισότιμη. Έχασε δύο σίγουρες ευκαιρίες, δεν είναι ότι δεν έπαιζε καλά. Έχουμε δουλέψει μια χρονιά για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να έχουμε ξανά τις εμπειρίες που είχαμε πέρσι. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε το δικό μας ρυθμό, αλλά είναι μία δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ».
 
Για την απουσία οπαδών στο δεύτερο παιχνίδι:
«Το σημαντικό είναι ότι έχουμε έναν αγώνα στην έδρας μας αύριο και οπαδούς που είναι πάντα μαζί μας. Θέλουμε να έχουμε επιτυχία αύριο και το τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα το ξέρουμε αύριο. Ο Φαρφάν είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ήταν άρρωστος 7-8 μέρες, άλλα έκανε τρεις μέρες προπόνηση, έπαιξε σε μια κατάσταση που δεν είχε επανέλθει τελείως. Με τη Βόλφσμπουργκ, είχε έρθει από την Κορέα και χρειάζεσαι κανονικά μία εβδομάδα για να συνέλθεις. Θα είναι δυνατός αν συνεχίσει να προπονείται και είναι υγιείς».
 
Για το ότι γίνεται προπόνηση στο γήπεδο και όχι στο προπονητικό:
«Είναι καλό γιατί έχουμε τους οπαδούς πάντα, αλλά στην τελευταία προπόνηση θέλουμε να οργανωθούμε με ησυχία και είναι κάτι που το θέλουν και οι παίκτες και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση».
 
Για τον αποκλεισμό της Μέταλιστ:
«Δε με απασχολεί. Δεν κοιτάμε καθόλου τι γίνεται με το θέμα της τιμωρίας. Μας ενδιαφέρει μόνο το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».
 
Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Χουμπ Στέφενς:
«Δεν είναι καθόλου πρόβλημα για μένα. Δεν παίζει Σάλκε εναντίον Στέφενς, αλλά Σάλκε εναντίον ΠΑΟΚ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμα…

Θα το πάρουν απόφαση; Δεύτερη άρνηση του CAS στην Μέταλιστ

Βιεϊρίνια: Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ

Έταξε πριμ στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Έτοιμος για το Γκελζενκίρχεν ο ΠΑΟΚ

Δεν τα παρατά η Μέταλιστ – Ένσταση και…ταξίδι στη Γερμανία!

Σαββίδης: Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε αυτή την ιστορική στιγμή

Χακόμπο: Φαβορί στα χαρτιά η Σάλκε

ΠΑΟΚ τριών αστέρων πάει για… σεντόνι

Πανόπουλος: Μαριονέτες στο σόου του ΠΑΟΚ

Στη σέντρα μέσα στο κατακαλόκαιρο! Πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα

“Οριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ”

“Θρίλερ” με Μέταλιστ και ΠΑΟΚ – Ανέστειλε την τιμωρία το CAS!

Πρώτο θέμα στην Ουέφα ο Στέφενς – “Θέλουμε το πρωτάθλημα”

Στην αντεπίθεση η Μέταλιστ!

Κράσιτς όπως Στοχ; Στέλνουν και τον Σέρβο σταρ στον ΠΑΟΚ

Στέφενς: Έχουμε πολύ δύσκολο έργο

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ!

Αποβλήθηκε από την Ευρώπη η Μέταλιστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε