Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κορίνα Σουμάχερ: Αφήστε τους γιατρούς και την οικογένεια μου ήσυχη!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ ζητά από τα Μέσα ενημέρωσης να αφήσουν ήσυχους τους γιατρούς και την οικογένειά της, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την υγεία του Γερμανού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1. Λειτουργούσε η κάμερα στο κράνος του Σουμάχερ!

Το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις -όπως ήταν φυσικό- έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των ΜΜΕ ανά τον κόσμο.

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η εικόνα έξω από το νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ, με εκατοντάδες δημοσιογράφους και φωτογράφους να έχουν… κατασκηνώσει για να μάθουν νέα για την υγεία του “Σούμι”, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

ΦΩΤΟ REUTERS Η ατζέντης του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ κυκλωμένη από μικρόφωνα!

Η ενημέρωση που γίνεται πλέον είναι μόνο μέσω του ιατρικού ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ή από την ατζέντη του θρύλου της F1. Όλη αυτή η κατάσταση, αλλά -πιθανότατα- και κάποια δημοσιεύματα που απέχουν απ’ την αλήθεια, έχουν ενοχλήσει την σύζυγο του Σουμάχερ, Κορίνα, που ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου να αφήσουν την οικογένεια της και τους θεράποντες ιατρούς ήσυχους.

Όπως τόνισε, θα πρέπει όλοι να σεβαστούν τις κρίσιμες στιγμές για την υγεία του Γερμανού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή και υπογράμμισε πως άπαντες θα πρέπει να εμπιστεύονται τις ανακοινώσεις των γιατρών.

ΦΩΤΟ REUTERS Η Κορίνα Σουμάχερ καθώς ετοιμάζεται να περάσει από το... μπλόκο των δημοσιογράφων, έξω απ' το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ

Χαρακτηριστικά, η Κορίνα Σουμάχερ υπογράμμισε: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας στον κοινό αγώνα που δίνουμε με τον Μίκαελ. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε τους γιατρούς και το νοσοκομείο να εργαστούν με την ησυχία τους. Εμπιστευτείτε την επίσημη ενημέρωση που δίνεται από τους γιατρούς και εγκαταλείψετε την κλινική. Σας παρακαλώ, αφήστε την οικογένειά μας μόνη».

Λειτουργούσε η κάμερα στο κράνος του Σουμάχερ!

Να τονίσουμε πως από πηγή της έρευνας για το ατύχημα έγινε γνωστό ότι η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Σουμάχερ λειτουργούσε τη στιγμή του ατυχήματος και οι εικόνες που έχουν ληφθεί είναι αξιοποιήσιμες.

“Πρόκειται για ένα σημαντικό ντοκουμέντο”, δήλωσε η πηγή. Η κάμερα , η ύπαρξη της οποίας αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, πέντε ημέρες μετά το ατύχημα, παραδόθηκε από την οικογένεια του Σουμάχερ στις αρχές.

Η εισαγγελία και η γαλλική χωροφυλακή που διενεργούν την έρευνα για το συμβάν ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου αύριο στο δικαστικό μέγαρο του Αμπερτβίλ, κοντά στο Μεριμπέλ όπου συνέβη το ατύχημα, για να δώσουν πληροφορίες σχετικές με την εξέλιξη της έρευνας.

Διαβάστε ακόμα…

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Σουμάχερ!

Η Μέρκελ χτύπησε στο σκι την ίδια μέρα με τον Σουμάχερ;

Η διαθήκη του Σουμάχερ και η… ανησυχία του!

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ!

Την Τετάρτη πέφτει… φως στο ατύχημα του Σουμάχερ

Ανατροπή για το ατύχημα του Σουμάχερ – Βίντεο ντοκουμέντο έχει στα χέρια της η αστυνομία

“Ο Σουμάχερ μπορεί να παραμείνει σε κώμα για βδομάδες”!

Διάψευση απ’την οικογένεια του Σουμάχερ! Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση

“Ο Σουμάχερ είχε κάμερα στο κράνος”! Καταθέτουν ο γιος και ο φίλος του

Εκατοντάδες έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ (PHOTOS+VIDEO)

Ελπίζουν σε ένα θαύμα ανήμερα των γενεθλίων του Σουμάχερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε