Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Kουρμπέλης: Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Έλληνα μέσο

Kουρμπέλης: Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Έλληνα μέσο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Τουρκία. με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα μέσου για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα, με το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται στην λίστα των Πειραιωτών, όπως υποστηρίζουν ρεπορτάζ από την Τουρκία.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει τον χρόνο που ήθελε στην Τράμπζονσπορ, με τον ίδιο και την ομάδα να επιθυμούν να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους, παρότι ο Κουρμπέλης έγινε κάτοικος Τραπεζούντας πριν λίγους μήνες.

Μάλιστα όπως αναφέρει το «takvim.com.tr» ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού και μάλιστα ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η Τράμπζονσπορ δεν θα έλεγε όχι εάν η πρόταση ικανοποιεί τα θέλω της, ενώ άγνωστη παραμένει η στάση του παίκτη, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσεις τα «πράσινα» συναισθήματα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις