Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Kύπελλο Ελλάδας, Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ 0-1: «Ζορίστηκαν» αλλά προκρίθηκαν στους «16» οι Κρητικοί

Kύπελλο Ελλάδας, Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ 0-1: «Ζορίστηκαν» αλλά προκρίθηκαν στους «16» οι Κρητικοί
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΟΦΗ επικράτησε δύσκολα 1-0 του Αχέροντα Καναλακίου στην Πρέβεζα και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα εύστοχο πέναλτι του Καστάνιος στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν τελικά αρκετό για τον ΟΦΗ ώστε να κάμψει την αντίσταση του Αχέροντα Καναλακίου με 1-0 για το Κύπελλο Ελλάδας. Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και είχαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη νίκη τους στο 67′ με το σουτ του Γρίβα να μην βρίσκει στόχο. Ο Αχέροντας απείλησε με ισοφάριση στο 80΄, όταν ο Βέρμπης δεν μπόρεσε να σκοράρει προ κενής εστίας. Το 1-0 τελικά όμως παρέμεινε ως το τέλος και ο ΟΦΗ προκρίθηκε στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Αχέρων Καναλακίου (Β. Τζιάρρας): Bλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππίας, Παπανίκου (50’ Κυριάκης), Ζδράβος, Φράγκος, Πότσης (72’ Εμβραΐζογλου), Γεωργίου (72’ Κωσταμένας), Βέρμπης, Τσούτσης (50’ Βασιλειάδης).

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Γκαγιέχος (46’ Λυμπεράκης), Ναμπί (59’ Γρίβας), Σελίμοβιτς (46’ Μεγιάδο), Φαν Ντούινεν (59’ Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις