Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 4-3: Νικητές σε «τρελό» ματς οι «ροχιμπλάνκος»

La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 4-3: Νικητές σε «τρελό» ματς οι «ροχιμπλάνκος»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 4-3 την Χετάφε στο «Μετροπολιτάνο» για την 25η αγωνιστική της La Liga σε ένα ματς που όλα -πλην του γκολ της νίκης- έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. 

Πολύτιμη και δύσκολη νίκη στη «μάχη» που δίνει για να βγει στο Champions League της επόμενης σεζόν πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν στο ματς με σκοπό να το «καθαρίσουν» από νωρίς και παρ’ ότι ο Σουάρες έχασε πέναλτι μόλις στο 9′, λίγο πριν το μισάωρο το σκορ ήταν ήδη 2-0 με γκολ των Κορέα (20′) και Κούνια (27′), αλλά επακολούθησε «πατατράκ».

Μέσα σε 12 λεπτά η Χετάφε βρέθηκε να προηγείται με 2-3, αφού αρχικά ο Μαγιοράλ μείωσε στο 30′ και εν συνεχεία ο Ουνάλ με δύο εύστοχα πέναλτι (37′, 42′) έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Η χρήση του VAR και οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στάθηκαν αρκετές ώστε να παιχτούν 9 λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος, με τον Κορέα να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 45’+4′ διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδια έγινε πιο σκληρό με πολλές μονομαχίες και σε μία από αυτές ο Φελίπε χτύπησε με σκαριά αντίπαλο και αποβλήθηκε αφήνοντας την Ατλέτικο με 10 παίκτες από το 58′. Ενώ το ματς όδευε προς τη λήξη του και ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά, η «επτάψυχη» ομάδα του Σιμεόνε βρήκε ξανά τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει και με γκολ του Ερμόσο στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 4-3, που την κράτησε στην 5η θέση και το -1 από την Μπαρτσελόνα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις