Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

La Liga: Επανέναρξη μέχρι τις 27 Ιουνίου αλλιώς οριστικό τέλος στη σεζόν!

La Liga: Επανέναρξη μέχρι τις 27 Ιουνίου αλλιώς οριστικό τέλος στη σεζόν!
ΦΩΤΟ Reuters

Η 27η Ιουνίου τέθηκε ως το τελευταίο χρονικό περιθώριο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Ισπανίας, μετά την τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της 1ης και της 2ης κατηγορίας αλλά και της ένωσης των παικτών. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει οριστική διακοπή της σεζόν.

Ο κορονοϊός επελαύνει στην Ισπανία, η οποία μετράει χιλιάδες θύματα. Με τις συνθήκες να είναι τραγικές, ποδόσφαιρο φυσικά δεν μπορεί να παιχτεί ούτε τον Απρίλιο, αλλά ούτε και τον Μάιο, όπως συμφώνησαν στην σημερινή (30/3) τηλεδιάσκεψη οι ομάδες της 1ης και της 2ης κατηγορίας.

Η απόφαση, η οποία πάρθηκε ήταν ότι σε κάθε περίπτωση τα εναπομείναντα ματς της σεζόν θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αν μέχρι τις 27 Ιουνίου οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να παιχτεί ποδόσφαιρο ακόμα, τότε θα επέλθει η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Εξάλλου όπως μεταφέρει η “Marca”, ένας εκ των προέδρων που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη δήλωσε “Εάν μέχρι τότε δεν λειτουργεί κανονικά η χώρα, η καταστροφή του ποδοσφαίρου θα είναι η λιγότερο σημαντική”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις