Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

La Liga: Μεγάλη ανατροπή για τη Βαλένθια! “Γκέλα” για Βιγιαρέαλ στη πρεμιέρα (videos)

La Liga: Μεγάλη ανατροπή για τη Βαλένθια! “Γκέλα” για Βιγιαρέαλ στη πρεμιέρα (videos)

Η Βαλένθια “ζορίστηκε” αλλά τελικά επικράτησε με 4-2 της Λεβάντε στην πρεμιέρα της La Liga, παρ’ ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Νίκη στην εκπνοή για την Μπέτις και “γκέλα” με το ξεκίνημα για τη Βιγιαρεάλ κόντρα στη νεοφώτιστη Ουέσκα.

Η ανανεωμένη Βαλένθια του Χάβι Γράθια έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά με ανατροπή νίκησε 4-2 τη Λεβάντε στο Μεστάγια στο τοπικό ντέρμπι και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Σε μεγάλη βραδιά ο Βαγιέχο που πέτυχε δύο τέρματα (75′, 94′), ενώ σκόρερ για τις “νυχτερίδες” χρίστηκαν οι “Γκάμπριελ (12′) και Γκόμες (39′) για να ισοφαρίσουν τα φοβερά γκολ του Μοράλες (1′, 36′) για τους φιλοξενούμενους.

Με απώλεια ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν η φιλόδοξη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, που ενισχύθηκε αρκετά στη μεταγραφική περίοδο, έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της La Liga, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη νεοφώτιστη Ουέσκα. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, προηγήθηκαν στο 42΄ με τον Μαφέο και το μόνο που κατάφερε το “κίτρινο υποβρύχιο” ήταν να ισοφαρίσει με πέναλτι του Χεράρδ Μορένο στο 68΄.

Έστω κι αν χρειάστηκε να περιμένει έως το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκίνησε νικηφόρα τη θητεία του στον πάγκο της Μπέτις. Χάρη σε γκολ του Κριστιάν Τέγιο, ο οποίος είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε 1-0 στη Βιτόρια της Αλαβές στην πρεμιέρα της La Liga και ο Χιλιανός τεχνικός επέστρεψε με το… δεξί στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά από επταετή απουσία.

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με τη Σοσιεδάδ στο «Χοσέ Θορίγια», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 40΄ με τον Μίτσελ Ερέρο, για να ισοφαρίσουν οι Βάσκοι στο 60΄ με τον Ρομπέρτο Λόπεθ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στη La Liga


Εϊμπαρ-Θέλτα 0-0

Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0

(49΄ Ερέρα, 53΄ Μίγια)

Κάντιθ-Οσασούνα 0-2

(10΄ Αντριάν, 80΄ Γκαρθία)

Αλαβές-Μπέτις 0-1

(90+5΄ Τέγιο)

Βαγιαδολίδ-Σοσιεδάδ 1-1

(40΄ Μίτσελ Ερέρο – 60΄ Ρομπέρτο Λόπεθ)

Βιγιαρεάλ-Ουέσκα 1-1

(68΄πεν. Μορένο – 42΄ Μαφέο)

Βαλένθια-Λεβάντε 4-2

(12′ Γκαμπριέλ, 39′ Γκόμες, 75′, 90+4′ Βαγιέχο / 1′, 36′ Μοράλες)

Μπαρτσελόνα-Ελτσε αναβολή

Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε αναβολή

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλη αναβολή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις