Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

La Liga, Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 3-0: Επιτέλους νίκη στην επιστροφή Φατί

La Liga, Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 3-0: Επιτέλους νίκη στην επιστροφή Φατί
ΦΩΤΟ Reuters

Νίκη με πειστική εμφάνιση μετά από καιρό για την Μπαρτσελόνα που επικράτησε 3-0 της Λεβάντε στο Καμπ Νου για την αγωνιστική της La Liga, σε ένα ματς που την παράσταση έκλεψε ο επανακάμψαντας Ανσού Φατί.

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο σερί ισοπαλίες στην La Liga, επικρατώντας πολύ εύκολα στο «Καμπ Νόου» με 3-0 της Λεβάντε. Οι Καταλανοί ήταν άκρως αποτελεσματικοί στα πρώτα 15 λεπτά, διάστημα στο οποίο πέτυχαν δύο γκολ (Ντεπάι 6′ πεν., Ντε Γιονγκ 14′) κι από κει και πέρα με σωστή διαχείριση έφτασαν στο στόχο τους χωρίς να «πατήσουν γκάζι» κι ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο.

Η σημαντικότερη στιγμή του ματς πάντως ήρθε στο 81ο λεπτό όταν ο Ανσού Φατί πέρασε ως αλλαγή για τους «μπλαουγκράνα» 323 ημέρες μετά τον σοβαρό τρAυματισμό του και μάλιστα στις καθυστερήσεις σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο άλλο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα η Οσασούνα προηγήθηκε στην έδρα της Μαγιόρκα, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω στο πρώτο μέρος, αλλά η ομάδα που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν αυτή από την Παμπλόνα με το γκολ του Μαρτίνεθ στο 88ο λεπτό (3-2).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις