Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

League Cup Αγγλίας: Στα πέναλτι η πρόκριση για Τσέλσι, άνετη η Άρσεναλ

League Cup Αγγλίας: Στα πέναλτι η πρόκριση για Τσέλσι, άνετη η Άρσεναλ

Τσέλσι και Άρσεναλ προκρίθηκαν στους προημιτελικούς του League Cup Αγγλίας, έχοντας όμως διαφορετικές… διαδρομές. Γλίτωσαν στα πέναλτι οι πρωτοπόροι της Premier League κόντρα στην Σαουθάμπτον (1-1 κ.αγ., 4-3 στα πεν.) – Εύκολο βράδυ για τους “κανονιερηδες” κόντρα στην Λιντς (2-0).

Η Τσέλσι έμεινε στο 1-1 με την Σαουθάμπτον στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup Αγγλίας.

Η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Χάβερτς στο 44΄, αλλά το γκολ του Άνταμς -τρία λεπτά μετά- ήταν αρκετό για να δώσει αυτή την αγχωτική τροπή στην αναμέτρηση. Το σκορ που δεν άλλαξε στο 90λεπτο χάρις σε δύο μεγάλες επεμβάσεις του Κετά στις καθυστερήσεις.

Οι πρωτοπόροι της Premier League ήταν πιο εύστοχοι στη “ρουλέτα” και επικράτησαν με 4-3. O Γουόλκοτ ήταν αυτός που αστόχησε πρώτος, με τον Μάουντ να χάνει τη δική του ευκαιρία για την Τσέλσι, αλλά ο Σμόλμποουν αποδείχθηκε τελικά μοιραίος για τους «Άγιους» .

Απ’ την άλλη, άνετη ήταν η πρόκριση της Άρσεναλ, αφού νίκησε εντός έδρας την Λιντς με 2-0. Οι “κανονιέρηδες” βρήκαν τα γκολ που έψαχναν στο δεύτερο ημίχρονο από τους Τσέιμπερς (55′) και Νικετιά (69′). Στη διαδικασία των πέναλτι (3-1) ήρθε και η πρόκριση της Σάντερλαντ, αφού έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου στο League Cup Αγγλίας έχουν ως εξής:

Άρσεναλ – Λιντς 2-0

Τσέλσι – Σαουθάμπτον 4-3 πεν. (1-1 κ.αγ.)

Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς – Σάντερλαντ 1-3 πεν. (0-0 κ.αγ.)

Μπέρνλι – Τότεναμ 27/10

Λέστερ – Μπράιτον 27/10

Πρέστον-Λίβερπουλ 27/10

Στόουκ Σίτι – Μπρέντφορντ 27/10

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 27/10

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις