Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λίνο… το πρόβλημα – Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος έδειξε πως ακόμα μπορεί να… κρίνει μία αναμέτρηση. Με πολύ καλή απόδοση και με δικό του τέρμα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του μαχητικού Λεβαδειακού (1-0) και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Προβλημάτισε ξανά η ομάδα του Δώνη

ΟΛίνο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, κάτι που επιβεβαίωσε με το γκολ του στο 69′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ κατά την αλλαγή του.

Πολύ καλά στημένοι οι φιλοξενούμενοι στην άμυνα τους, που δεν άφησαν κενά στον “δικέφαλο του Βορρά” να βρει κενούς χώρους κι έτσι να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία (πολλές αλληλοκαλύψεις από τους παίκτες του Παράσχου). Οι Βοιωτοί, που “πατούσαν” καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν δύο καλά σουτ στα πρώτα λεπτά με τους Πόι (5′) και Ροτζέριο (11′).

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας, βελτίωσε την κυκλοφορία του, αλλά η επιθετική του υπεροχή (μόνο με τις προσπάθειες του Λίνο από τα αριστερά) δεν… καρποφόρησε, αφού πέρα από την προβολή του Φωτάκη στο 20′ και το μακρινό σουτ του Κάτσε (29′) δεν μπόρεσε να φανεί περισσότερο απειλητικός. Πάντως, ο”δικέφαλος του Βορρά” κατάφερε να βρεθεί πολύ κοντά στο γκολ στο 39′, αλλά ο Φωτάκης δεν πρόλαβε την κεφαλιά-πάσα του Σαλπιγγίδη!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, με σκοπό να “καθαρίσουν” το ματς, αλλά στην καλύτερη τους φάση, ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να “νικήσει” στο τετ-α-τετ τον Κυριακίδη (52′). Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 69′ με την εκτέλεση φάουλ του Λίνο. Από ‘και και πέρα δεν εκτυλίχθηκαν σημαντικές φάσεις μπροστά από τι δύο εστίες, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τη νίκη, η οποία ήταν η έκτη σε επτά εντός έδρας ματς.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Λίνο (81’ Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (58’ Λόρενς), Σαλπιγγίδης (87’ Πόποβιτς), Αθανασιάδης. 

Στον πάγκο: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Παναγιωτούδης, Πέλκας. 

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι (54’ Ρομέου), Ακόστα (83’ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Βασιλείου (79’ Μίλιεβιτς). 

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος. 

Διαιτητής: Βοσκάκης 
Βοηθοί: Γκάγκας, Δημητριάδης 
Γήπεδο: Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε