Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μας… νύσταξε ο ΠΑΟΚ, μας “μάγεψε” ο Βούκιτς!

Ο Βούκιτς έχει τον... τρόπο – Δύσκολη νίκη για ΠΑΟΚ ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Βούκιτς έχει τον... τρόπο – Δύσκολη νίκη για ΠΑΟΚ ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένα τραγικό ματς… μια υπέροχη φάση. Ο κάκιστος ΠΑΟΚ κινδύνεψε να “γκελάρει” μέσα στην Τούμπα από τον αξιόμαχο Πλατανιά, αλλά το πανέμορφο τέρμα του Βούκιτς -ήρθε απ’ τον πάγκο- έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον “δικέφαλο του Βορρά”

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κουρασμένος και χωρίς ενέργεια και φαντασία κόντρα στον Πλατανιά, αλλά το εξαιρετικό τέρμα του Βούκιτς (57’) απέτρεψε τους Θεσσαλονικείς από την… γκέλα στην Τούμπα.

Ισορροπημένο ματς στα πρώτα λεπτά, με τον Πλατανιά να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να κρατά με επιτυχία τις επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ μακρυά από την εστία του. Η τακτική των Κρητικών “μπλόκαρε” τους γηπεδούχους, που τα βρήκαν… σκούρα στο να δημιουργήσουν κάποια φάση κι έτσι δεν μπόρεσαν να”πιάσουν” ρυθμό.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως σε 45 λεπτά αγώνα η μοναδική κλασική ευκαιρία ήρθε από πλευράς φιλοξενούμενων, με την κεφαλιά του Φαϊσκα (3′), ενώ το σουτ του Στοχ (37′) πέρασε άουτ. Το κάκιστο θέαμα συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Στέφενς πέρασε τον Βούκιτς στη θέση του Σαλπιγγίδη, που δεν είχε καλή συνεργασία με τον Αθανασιάδη. Η αλλαγή αυτή δικαίωσε τον Ολλανδό τεχνικό, αφού στο 59′ ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε με πολύ όμορφη κίνηση το 1-0 για τον “δικέφαλο του Βορρά”. Το ματς απέκτησε στην συνέχεια ρυθμό, με τον Πλατανιάς να προσπάθεί να “απαντήσει” άμεσα, έχοντας δοκάρι με τον Ναζλίδη (64′) και τον Αθανασιάδη να μην μπορεί να νικήσει με κεφαλιά τον Γιωργαλίδη (65′). Τα λεπτά κύλησαν στη συνέχεια και ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά το δύσκολο “τρίποντο”.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο (76’ Σκόνδρας), Κατσουράνης, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης (73’ Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (46’ Βούκιτς). 

Στον πάγκο: Γλύκος, Κατσικάς, Νίνης, Ολίσε. 

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Τετέ (75’ Στόλερ), Αγκιλέρα, Μοράλ (64’ Μπέλιτς), Γουνδουλάκης (64’ Πόποβιτς), Τόρες, Ναζλίδης. 

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ιντζίδης, Καστέλς, Δημήτρης, Σιώπης. 

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) 
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας) 
Γήπεδο: Τούμπας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε