Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέχρι και 3.500 ευρώ τα εισιτήρια στο “αντίο” του Σερ Άλεξ!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον εκτός έδρας αγώνα με την Γουέστ Μπρομ και τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι φτάνουν μέχρι και το εξωφρενικό ποσό των 3.500 ευρώ.

Χιλιάδες φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και όχι μόνο, επιθυμούν να βρίσκονται στο τελευταίο παιχνίδι του Σκωτσέζου τεχνικού, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Γουέστ Μπρομ.

Τα φθηνότερα εισιτήρια για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ξεκινούν από τα 200 ευρώ, ενώ φτάνουν μέχρι και τα 3.500 ευρώ. Παράλληλα, στο ίντερνετ οι τιμές των εισιτηρίων είναι κοντά στα 1.000 ευρώ.

Εκπρόσωπος τύπου της Γουέστ Μπρομ δήλωσε: “Τα εισιτήρια για το τελευταίο ματς της σεζόν ενάντια στη Γιουνάιτεντ, έχουν ξεπουληθεί από τα ταμεία του συλλόγου. Πλέον οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν ότι έχει μείνει μέσω διαδικτύου.

Πολλοί είναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Γουέστ Μπρομ, οι οποίοι πωλούν τη θέση που έχουν στο γήπεδο για κάποιο ματς για αρκετά μεγάλα ποσά, και στον αγώνα ενάντια στη Γιουνάιτεντ είναι σίγουρο πως θα γίνει κάτι τέτοιο”.

Ρονάλντο: Σε ευχαριστώ για όλα, κόουτς

Τέλος εποχής! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Φέργκιουσον

Φέργκιουσον: Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω

“Thank you” Σερ – Έργα και ημέρες του Άλεξ Φέργκιουσον (VIDEOS)


Ανακοίνωσε Μόγιες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Διαζύγιο” με Έβερτον ο Μόγιες – Ανακοινώνεται απ’την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε