Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Moto GP: Χάος στην Ινδονησία – Σοκαριστική πτώση του Μάρκεθ και φωτιά από κεραυνό στη πίστα

Moto GP: Χάος στην Ινδονησία – Σοκαριστική πτώση του Μάρκεθ και φωτιά από κεραυνό στη πίστα

Μόνο καλά δεν εξελίσσεται το Γκραν Πρι του Moto GP στη Ινδονησία με τον Μαρκ Μάρκεθ να έχει σοκαριστικό ατύχημα στην προθέρμανση και να μένει εκτός αγώνα, ο οποίος έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει λόγω κακοκαιρίας, από την οποία έπεσε κεραυνός στην πίστα βάζοντας φωτιά! 

Ο κακός καιρός που επικρατεί στην Ινδονησία παραλίγο να προκαλέσει δύο μοιραία ατυχήματα πριν καν ξεκινήσει το Γκραν Πρι του Moto GP. Αρχικά ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε στην πίστα για το καθιερωμένο πρωϊνό ζέσταμα πριν τον αγώνα, αλλά με το οδόστρωμα να είναι βρεγμένο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος. Η πτώση του ήταν πολύ άσχημη και του προκάλεσε διάσειση, με αποτέλεσμα να του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα.

«Ο Μαρκ είναι καλά. Τραυματίστηκε στο κεφάλι. Έκανε πολλές εξετάσεις που βγήκαν καθαρές. Τέτοιου είδους χτυπήματα απαιτούν να είναι υπό ιατρική παρακολούθηση για 12-24 ώρες, οπότε αποφασίστηκε να τεθεί εκτός αγώνα», δήλωσε ο επικεφαλής γιατρός του Moto GP.

Από εκεί και πέρα ο καιρός είναι η αιτία που ο αγώνα έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει (ήταν προγραμματισμένος για τις 10:15 ώρα Ελλάδας). Είναι τέτοια η ένταση της βροχής και του αέρα που υπάρχουν φόβοι και για άλλο ατύχημα, αφού έπεσε μέχρι και κεραυνός στην πίστα προκαλώντας φωτιά μικρής έκτασης, με την κάμερα να πιάνει το στιγμιότυπο. Ευτυχώς κανείς δεν περνούσε εκείνη τη στιγμή πάντως από εκείνο το σημείο. 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις