Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

My market: Και οι 5 είναι υπέροχοι

My market: Και οι 5 είναι υπέροχοι

Τον Φεβρουάριο του 2019, τα My market καλωσόρισαν στην οικογένειά τους μία ομάδα νέων Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, με την υπόσχεση να σταθούν δίπλα τους στο δύσκολο αγώνα της προετοιμασίας τους για τους σημαντικούς στόχους τους μέσα στο 2019. Από τότε κύλησαν μήνες και οι ζωές άλλαξαν δραστικά.

Η πανδημία του 2020 άλλαξε τον προγραμματισμό και τους στόχους όλων των αθλητών. Όχι όμως και τη σταθερή προσήλωση των My market να στηρίζει τη σκληρή προσπάθεια, την επιμονή και τη μεθοδικότητα νέων παιδιών να πετύχουν δύσκολους στόχους.

Έτσι, το 2021, μία πεντάδα αστέρων, με τη στήριξη της αλυσίδας, όχι μόνο ετοιμάζει βαλίτσες για το Τόκιο αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα αγωνίσματά του. Ο Ανδρέας Βαζαίος(κολύμβηση), ο Κριστιάν Γκολομέεβ (κολύμβηση), η Άννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση), ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (σφυροβολία) και -στους Παραολυμπιακούς Αγώνες- η Στέλλα Σμαραγδή (άλμα εις μήκος)  απαρτίζουν μία δυναμική ομάδα που πάλεψε και ήδη πέτυχε σπουδαίους στόχους. Όπως η χρυσή πανευρωπαϊκή νίκη της Άννας Νταντουνάκη για παράδειγμα.

«Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ήταν εκ των πραγμάτων η κορυφαία στιγμή της αθλητικής μου καριέρας. Ωστόσο, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έπιασα το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Μέχρι στιγμής είχα μια καλή χρονιά και για τους φετινούς Αγώνες έχω θέσει υψηλότερα τον πήχη σε σύγκριση με το 2016 στο Ρίο. Η τελετή έναρξης είναι κοντά. Ανυπομονώ» δηλώνει, γνωρίζοντας ότι η αποστολή της στο Τόκιο θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Τρία χρόνια μετά τη δημιουργία της My Ομάδα, τα  My market συνεχίζουν να στηρίζουν τους νεαρούς πρωταθλητές μας στο δρόμο προς την «Ιθάκη» τους. Ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να επιτύχουν τον εξαιρετικά φιλόδοξο στόχο τους, το ταξίδι, η δύσκολη διαδρομή είναι αυτή που έχει πρωτίστως σημασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις