Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

NBA All Star Weekend: Σήκωσε την κούπα του Rising Stars η ομάδα του Μπάρι, MVP o Κάνιγχαμ

NBA All Star Weekend: Σήκωσε την κούπα του Rising Stars η ομάδα του Μπάρι, MVP o Κάνιγχαμ
Reuters

Tο NBA All Star Weekend του Κλίβελαντ ξεκίνησε με ένα… Final-4, με τις Team Isiah και Team Barry να κοντράρονται στον τελικό και τη δεύτερη να σηκώνει το τρόπαιο, έχοντας τον Κέιντ Κάνιγχαμ πολυτιμότερο παίκτη.

Η αυλαία του 71ου All Star Game στο ΝΒΑ άνοιξε στο Κλίβελαντ με τη διεξαγωγή  του Ruffles NBA All-Star Celebrity Game (με τη συμμετοχή με ηθοποιών, κωμικών, τραγουδιστών, ράπερ, αθλητών και πολλών άλλων προσωπικοτήτων) αλλά και με τους ημιτελικούς αγώνες του Rising Stars.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Αϊζάια Τόμας επικράτησε 50-49 εκείνης του πρώην άσου των Λέικερς, Τζέιμς Γουέρθι.

Στον δεύτερο ημιτελικό η ομάδα του Ρικ Μπάρι επιβλήθηκε 50-48 της αντίτοιχης του Γκάρι Πέιτον και συμπλήρωσε το ζευγάρι του τελικού.

Τελικά, η ομάδα του Ρικ Μπάρι κατέκτησε το πρώτο τουρνουά των Rising Stars, επικρατώντας στον τελικό της αντίστοιχης του Αϊζάια Τόμας με 25-20.

Για τους νικητές ο Κάνιγχαμ και Μόμπλει σημείωσαν από 5 πόντους, ενώ για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Ατσιούα με 12 πόντους.

Μάλιστα, ο Κέιντ Κάνιγχαμ των Ντιτρόιτ Πίστονς κέριδσε και το βραβείο του MVP του “τουρνουά”, σημειώνοντας 18 πόντους συνολικά και στους δύο αγώνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις