Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

NBA: Ασταμάτητος Αντετοκούνμπο – Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Ποκουσέφσκι (videos)

NBA: Ασταμάτητος Αντετοκούνμπο – Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Ποκουσέφσκι (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Μουδιασμένοι έδειξαν οι Μιλγουόκι Μπακς, που ηττήθηκαν από τους Μάβερικς, στο πρώτο φιλικό ματς που έδωσαν ενόψει της έναρξης της σεζόν στο ΝΒΑ, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε με το πόδι στο… γκάζι σημειώνοντας «double-double». Τρομερή εμφάνιση από τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Οκλαχόμα Θάντερ.

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο ελληνικός λαός κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Μιλγουόκι. Στο πρώτο φιλικό οι Μπακς ηττήθηκαν με 112-102 από το Ντάλας κι έδειξαν ότι χρειάζονται πολλή δουλειά. Ο Αντετοκούνμπο έδειξε τις διαθέσεις του και σε 25 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 25 πόντους με 8/15 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 6/7 βολές, δέκα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, τρία λάθη και τέσσερα φάουλ.

Ο Giannis, ο οποίος δέχθηκε αγκωνιά κατά τη διάρκεια του αγώνα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει προσωρινά, μιας και αιμορραγούσε.

Εξαιρετικός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ήταν ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έπαιξε 23’ στη νίκη των Θάντερ με 121-108 επί των Σπερς. Ο 18χρονος άσος σημείωσε 14 πόντους με 4/8 τρίποντα και 1/4 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 λάθη και 4 φάουλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις