Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

NBA: Ήττα για Μπακς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καλή εμφάνιση από τον Θανάση (video)

NBA: Ήττα για Μπακς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καλή εμφάνιση από τον Θανάση (video)

Οι Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσαν ισάριθμες ήττες τα τρία φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν ενόψει της έναρξης της σεζόν του ΝΒΑ, αφού ηττήθηκαν 127-113 από τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με ήττα ολοκλήρωσε το Μιλγουόκι τα φιλικά προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν στο NBA. Οι Μπακς ηττήθηκαν 127-113 από τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη, σε ένα ματς όπου δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο όμως έπαιξε για 11 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα με απολογισμό 9 πόντους (3/5 δίποντα, 3/5 βολές), έξι ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κόψιμο και ένα λάθος.

Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Κρις Μίντλετον με 29 πόντους, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ πρόσθεσε 15 και ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο 14. Από την πλευρά τους, οι Πέλικανς είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Ζάιον Ουίλιαμσον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους. Οι Μπακς ολοκλήρωσαν έτσι χωρίς νίκη τα τρία φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον αγώνα της πρεμιέρας τους στη νέα σεζόν του NBA με τους Σέλτικς στη Βοστώνη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις