Αθλητικά

ΑΕΚ: Με Βάργκα η αποστολή στο Λονδίνο για τα παιχνίδια με Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι

Εκτός αποστολής είναι ο Θωμάς Στρακόσα, ενώ ο Ντέρεκ Κουτέσα θα ταξιδέψει στο Νησί ακόμα και εάν δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικέφαλου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αποστολή τη ΑΕΚ αναχώρησε για την Αγγλία, όπου η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα δώσει δύο σπουδαία παιχνίδια για το Champions League, πρώτα με τη Σαχτάρ (14/10, 22:00) και στη συνέχεια με τη Μάντσεστερ Σίτι (20/10, 22:00).

Ο Μάρκο Νίκολιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμο και τον Μπαρνάμπας Βάργκα. Ο Ούγγρος επιθετικός κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο, επέστρεψε πιο γρήγορα στη δράση μετά τη θλάση που είχε υποστεί και υπολογίζεται για τα παιχνίδια της ΑΕΚ στο Champions League.

Μένει να φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με τη Σαχτάρ ή θα προφυλαχθεί, προκειμένου να παίξει στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Σίτι.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Εκτός αποστολής είναι ο Θωμάς Στρακόσα, ενώ ο Ντέρεκ Κουτέσα θα ταξιδέψει στο Νησί ακόμα και εάν δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικέφαλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Αγγλία από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι και την αναμέτρηση κόντρα στη Σίτι, αφού επέλεξε να αναβάλει τον αγώνα με τον Ατρόμητο που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα