Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

NBA: Ο Νέιτ Ρόμπινσον πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια

NBA: Ο Νέιτ Ρόμπινσον πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο μαγικός κόσμος του NBA δέχτηκε μια νέα είδηση σοκ, με τον άλλοτε αστέρα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, Νέιτ Ρόμπινσον να ανακοινώνει ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

Δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις από το χώρο του NBA, καθώς μετά την γνωστοποίηση ότι ο  Ντικέμπε Μουτόμπο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, ήρθε και ανακοίνωση του Νέιτ Ρόμπινσον ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

Ο άλλοτε αστέρας του NBA, με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι παλεύει με τη νεφρική ανεπάρκεια, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τονίζοντας ότι επιθυμεί μιλώντας για το πρόβλημα του να βοηθήσει και άλλους που πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Ο άλλοτε αστέρα του NBA έχει μακρόχρονη θητεία στο χώρο του NBA, με τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του να είναι οι Πέλικανς, ενώ είναι και ο πολυνίκης του διαγωνισμού καρφωμάτων (3 νίκες) λόγω της εκπληκτικής αλτικής ικανότητας που τον διέκρινε.

Η ανακοίνωση του Ρόμπινσον

”Ξεκίνησα θεραπεία για τη νεφρική ανεπάρκεια, που αντιμετωπίζω τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς να το έχω δημοσιοποιήσει. Το κάνω τώρα, γιατί θέλω να είμαι η φωνή όλων όσων έχουν πρόβλημα να μιλήσουν για την ασθένεια αυτή και για να ενωθούμε όλοι για το γενικότερο καλό – την υγεία μας.

Ποτέ δεν ήμουν ηγέτης στο παρκέ με τη φωνή μου. Προτιμούσα να το κάνω δίνοντας το παράδειγμα. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να μιλήσω και να βοηθήσω όσους έχουν επηρεαστεί ή αντιμετωπίζουν την ασθένεια αυτή.

Είμαι ευγνώμων για την στήριξη και την φροντίδα, που έχω λάβει και συνεχίζω να λαμβάνω κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Ελπίζω μέσα από αυτή την ανακοίνωση να βοηθήσω κι άλλους σαν κι εμένα”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις