Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

NBA: Ο “τριπλός” Τζέιμς οδήγησε τους Λέικερς στα ημιτελικά των Play Offs – Μία νίκη ακόμα θέλουν οι Ρόκετς (videos)

NBA: Ο “τριπλός” Τζέιμς οδήγησε τους Λέικερς στα ημιτελικά των Play Offs – Μία νίκη ακόμα θέλουν οι Ρόκετς (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Λος Άντζελες Λέικερς προκρίθηκαν στα ημιτελικά των Play Offs της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, καθώς νίκησαν τους Μπλέιζερς (131-122) και έκαναν το 4-1 στη σειρά, τη στιγμή που οι Ρόκετς επικράτησαν με 114-80 των Θάντερ και έκαναν το 3-2. 

Εξαιρετικοί-για μία ακόμα φορά – οι Λεμπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις, οδήγησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς σε νίκη με 131-122 επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς , φτάνοντας στο 4-1 και στη πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs του NBA, περιμένοντας εκεί την ομάδα που θα προχωρήσει από το ζευγάρι Χιούστον-Οκλαχόμα.

ΝΒΑ: Οι Μπακς αγχώθηκαν αλλά προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής! (video)

Χωρίς τον Ντέιμιαν Λίλαρντ που απουσίαζε λόγω τραυματισμού, ο Τζέιμς τελείωσε το παιχνίδι με triple double, 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ ενώ ο Άντονι Ντέιβις είχε 43 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στους 36 πόντους…σταμάτησε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, πρώτος σκόρερ και κορυφαίος για τους Μπλέιζερς.

Μία νίκη από τα ημιτελικά χωρίζει πλέον τους Χιούστον Ρόκετς μετά την άνετη επικράτησή τους με 114-80 επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κάνοντας το 3-2 στην σειρά των αγώνων.

Σημαντική η επιστροφή του Ράσελ Ουέστμπρουκ, που είχε 7 πόντους, ισάριθμες ασίστ και 6 ριμπάουντ στα 23:35 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ κορυφαίος ήταν ο Χάρντεν , ο οποίος σταμάτησε στους 31 πόντους. Για τους Θάντερ, σε Double double έφτασε ο Άνταμς με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις