Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

NBA: Οι Λέικερς έκαναν το 2-0 κόντρα στους Χιτ και… αγκάλιασαν τον 17ο τίτλο της ιστορίας τους (video)

NBA: Οι Λέικερς έκαναν το 2-0 κόντρα στους Χιτ και… αγκάλιασαν τον 17ο τίτλο της ιστορίας τους (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η μισή δουλειά έγινε για τους Λος Άντζελες Λέικερς που νίκησαν με 124-114 τους ελλιπέστατους Μαϊάμι Χιτ και πλέον προηγούνται με 2-0 στους τελικούς του NBA.

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα οι Λέικερς νίκησαν 124-114 τους Χιτ κι έκαναν το 2-0 στους τελικούς του ΝΒΑ. Σε μεγάλα κέφια ο Λεμπρόν Τζέιμς που σημείωσε 33 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ αγγίζοντας το triple double, ενώ ο Αντονι Ντέιβις είχε 32 πόντους και 14 ριμπάουντ, σε μία βραδιά που εξελίχθηκε σε… περίπατο καθώς λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Χιτ ανακοίνωσαν ότι δεν θα αγωνιστούν οι Μπαμ Αντεμπάγιο και Γκόραν Ντράγκιτς καθώς είχαν πρόβλημα στον ώμο και το πέλμα αντίστοιχα Για την ομάδα του Μαϊάμι ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 25 πόντους, 13 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Κέλι Ολίνικ είχε 24 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός πως ο Λεμπρόν Τζέιμς βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του να προηγείται με 2-0 σε τελικούς NΒΑ, ενώ γενικώς στα Play Offs έχει το ασύλληπτο ρεκόρ του 23-0 όταν η ομάδα του έχει βρεθεί στο 2-0 σε οποιοδήποτε γύρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις